![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
| Da |
|
34 | 50,00% |
| Nu |
|
29 | 42,65% |
| Nu știu |
|
5 | 7,35% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Fie cum vrei,dar tu nu o sa intelegi anumite sensuri din Sfanta Scriptura,si ai nevoie de acesti Sfinti la ce se refera;poate se refera la manie,fie la lenevire care sa dea invataturi despre aceste pacate pe care avem fiecare dintre noi.Dar nu uita ca acesti oameni Sfinti Parinti sunt oameni ai Lui Dumnezeu ca si Sfintii Apostoli care au stiut foarte bine unde sa puna problema patimilor.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Andrei, fratele Trice are mai mult har si studii teologice mai aprofundate decat majoritatea covarsitoare a preotilor si pastorilor din Romania. Deci are dreptul sa propovaduiasca Evanghelia oriunde si oricand doreste. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Fratilor,chiar nu mai exista pic de atitudine in ortodoxie? Cum le permitem ereticilor sa ne bombardeze si asfixieze cu toate minciunile si ereziile astea? Doamne miluieste-ne! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Fac și dreg și dau și lupt și uite că tot eu sunt dat afară (observă username-ul: colaps3). Nici acum nu știu de ce: - am fost dat afară. - sunt lăsați sectanții să posteze asemenea prostii. ... - iconița din stânga sus întruchipează două marionete cu dialog în loc să fie o cruce, adică asta: Poate de cruce mai fug...
|
|
|
||||
|
||||
|
Vrei sa-ti dau un raspuns? Pai e democratie,nu? Si-asa toata lumea iubeste acest regim,cate acuze nu mi s-au adus pe acel topic... Asa ca de ce ne mai miram?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Pentru ca faci de ras credinta ortodoxa prin abordarile tale extremiste 2. Pentru ca te dai drept ortodox dar vorbesti de rau clerul ortodox si iti bati joc de Patriarhul Romaniei. 3. Pentru ca sustii in mod voalat miscarea legionara si cauti sa o promovezi pe forum. Sa mai zic? Apoi, daca o iei in moaca e pentru ca tu zici si zici dar de putine ori zici bine si de multe ori prost. Invata si tu ceva de pe acest forum: echilibrul duhovnicesc, moderatia, dreapta masura... Si n-o vei mai lua in moaca. |
|
|
|||
|
|||
|
Hai nu te mai plânge frate, până la 35 mai ai...
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu sigur ca nu am citit tot, dar poate din cauza ca ai dat un link al unui site concuent. Se poate din cauza asta?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 22:36:26 |
| Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 23:25:47 |
| Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 21:01:20 |
| care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 09:34:35 |
|
|