![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte simplu.. Eu daca m-as face popa si as face asa ceva fiind chiar daca prin constrangere singur "mi-as lua capul".. M-as dezbraca de sutana si m-as considera nevrednic.. pana la urma si asta e un fel de lepadare de Hristos... Ce usor e sa stai cu mainile in san..
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca e vorba de prostie si manipulare, ci de bunatate si iertare.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa-i iertam cand probabil ca si acum fac mismasuri prin umbra, si cand sunt atatia care abia asteapta sa le ia locul?de ce sa nu le dam lor o sansa?in oamenii astia nu mai are rost sa ne punem increderea.. sa ne riscam asa.. Gandeste-te daca le parea rau si erau mustrati de constiinta ieseau ei in fata si ziceau.. da nene am gresit.. Da acu cand le-o ajuns glontu la ureche incep sa se morcoveasca... De ce nu ganditi si voi logic?Multi dintre ierarhii astia sunt mai perversi decat mine si tine.. corupti s.a.m.d... Bunatatea nu e proasta!M-ai fraierit o data rusinea ta.. M-ai fraierit de doua ori rusine sa imi fie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu zic ca ar fi mielusei, dar ce ne sta noua in putere sa facem? Avem posibilitatea sa-i excludem din cler? Fiecare va da raspuns de faptele sale. Cred ca mai folositor imi e sa-mi cercetez propriile josnicii decat pe ale altora.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se pare că nu reușesc să mă țin de cuvânt... Last edited by VladCat; 16.01.2011 at 00:28:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Ironic faptul ca tocmai un anti-(orice nu e ortodox) spune asta. Cu atat mai mult cu cat chiar tu ai initiat acest topic si multe altele care instiga la ura.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicat de presa din partea Patriarhiei Romane | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 442 | 09.07.2022 08:57:31 |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Comunicat de Presa | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 14.08.2010 13:49:50 |
Planul de atac al SUA impotriva Iranului este PREGATIT | absolutep0wer | Generalitati | 42 | 11.08.2010 19:56:19 |
Comunicat de presă | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.09.2009 04:49:55 |
|