![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
| Da |
|
34 | 50,00% |
| Nu |
|
29 | 42,65% |
| Nu știu |
|
5 | 7,35% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stii pentru ca nu-l prea citesti pe parintele. Tot dumnealui a spus chestia cu santul: „De vei vedea preot beat, cazut in sant, du-te si-i saruta mana si indata te-ai umplut de harul lui Dumnezeu ! Harul lui Dumnezeu nu se duce de la preot, numai daca ai auzit ca l-a caterisit.” Asa ca atunci cand l-ai batjocorit pe preotul Pomohaci ai cam smintit lumea. Pe bune. L-ai facut derbedeu si sclerozat pe un preot care NU este caterisit de episcopul local. Se poate? Citat:
Si asta am spus si eu, ca si tine si ca muuulti ortodocsi: „ e o greseala!”. Si il iert, normal. Fiindca noi toti pacatuim. Eu cel mai mult. Last edited by Iosif77; 25.01.2011 at 15:05:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Mi-a trimis cineva un mesaj privat.
E prea tare ca sa nu-l pun pe forum: „ Adaptare: -Sectarii nu sunt domne draci,sunt si ei oameni,parol mon cher. -Bre,da uite ce zice parintele de la Sihastria,ca cica ,,sectarii e draci". -Da??!! Bravo!De 3 ori bravo!Asa am spus si eu mereu!Draci a lu satana,mancai-ar smoala!Are dreptate Parintele!Revizuiesc si eu da sa nu se schimbe nimic!Ura!Pupat Piata Independentei!” |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 22:36:26 |
| Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 23:25:47 |
| Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 21:01:20 |
| care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 09:34:35 |
|
|