Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2010, 22:16:59
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Audio, despre televiziune:
http://www.crestinortodox.ro/predici...audio-506.html

http://www.crestinortodox.ro/predici...audio-504.html
Reply With Quote
Vechi 12.11.2010, 22:17:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Talking

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Daca vreau sa ma informez, citesc, nu privesc tv-ul.
Si cu netul ce faci ?
Vechi 12.11.2010, 22:35:03
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si cu netul ce faci ?
Netul este sursa principala mea de informare.
Am net pe mobil si majoritatea conferintelor pe care le ascult sau carti audio etc.. pe telefon le ascult (in casti) cand gatesc, spal, curat sau cand nu sunt acasa etc...

Dar oricum nu este acelasi lucru deoarece esti mai activ si ai mai mult control cand stai pe net.
In plus, citesti (cel putin eu asta fac), iar creierul este mai activ, nu este in transa- ca atunci cand privesti tv.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2010, 22:45:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Netul este sursa principala mea de informare.
Am net pe mobil si majoritatea conferintelor pe care le ascult sau carti audio etc.. pe telefon le ascult (in casti) cand gatesc, spal, curat sau cand nu sunt acasa etc...

Dar oricum nu este acelasi lucru deoarece esti mai activ si ai mai mult control cand stai pe net.
In plus, citesti (cel putin eu asta fac), iar creierul este mai activ, nu este in transa- ca atunci cand privesti tv.
Da, netul mobil îl folosesc și eu în proporție de 95%, așa cum fac și acum ! De la o anumită oră îl folosc din plin , pe drum, la serviciu . E practic și nu deranjezi pe cei din jur ! Tv.-ul îl pot folosi și pe mobil, dar nu mă pasionează , preferând doar RADIO TRINITAS .
Vechi 23.01.2011, 06:22:21
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

O mama din Australia a renuntat la tehnologie (internet, telefon mobil, televizor, jocuri video ..) pentru 6 luni.
Disperata deoarece tehnologia ii traia pe proprii ei copii adolescenti (care si atunci cand faceau teme nu se desprindeau de calculator, mesagerie instant, facebook si muzica din ipod.. a recurs la masuri extreme si i-a deconectat pt 6 luni.
Copiilor le-a fost f greu dara pana la urma au revenit in lumea reala.. aceea cu discutii in fata, cu jocuri pe masa, cu cantat la instrumente (in loc de ascultare ipod).. si evident au invatat mai bine.
Experienta a publicat-o in cartea "the winter of our disconnect".
Sursa:http://vigilantcitizen.com/?p=6397
Reply With Quote
Vechi 23.01.2011, 06:55:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit Daca tot privim TV-ul.. Ii place cuiva Bill Gates?

Bill Gates vorbeste despre "incalzirea globala" (ha ha) pe care o pune in seama populatiei (respirati mai usor, va rugam!).. Ideea lui este ca incalzirea globala poate fi oprita prin depopulare.
Video netradus.
In prima parte el admite ca vaccinele (indirect, e o scapare?) ca vaccinele sunt instrument de depopulare.
Sa vedem:
http://www.youtube.com/watch?v=6WQtR...layer_embedded
Reply With Quote
Vechi 23.01.2011, 18:55:21
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
O mama din Australia a renuntat la tehnologie (internet, telefon mobil, televizor, jocuri video ..) pentru 6 luni.
Disperata deoarece tehnologia ii traia pe proprii ei copii adolescenti (care si atunci cand faceau teme nu se desprindeau de calculator, mesagerie instant, facebook si muzica din ipod.. a recurs la masuri extreme si i-a deconectat pt 6 luni.
Copiilor le-a fost f greu dara pana la urma au revenit in lumea reala.. aceea cu discutii in fata, cu jocuri pe masa, cu cantat la instrumente (in loc de ascultare ipod).. si evident au invatat mai bine.
Experienta a publicat-o in cartea "the winter of our disconnect".
Sursa:http://vigilantcitizen.com/?p=6397

Interesanta tare aceasta poveste.Tare as fi curios sa vad si eu daca as rezista fara tehnologie,nu prea cred.M-am obisnuit prea mult cu internetul,cu articolele pe care le citesc in fiecare zi,cu muzica si cu stirile de la tv/internet etc.Dar cu siguranta viata mea si a tuturor celor care incearca asa ceva ar fi mai sanatoasa,mai curata,mai normala.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2011, 01:09:52
Pantsless Pantsless is offline
Banned

Data înregistrării: 08.01.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Da' mai terminati-o cu comunismul asta, ca daca dumnezeu va iubeste, va lasa sa va uitati si la televizor, si sa vedeti femei, etc. Sunteti oameni si aveti instincte. E ca si cum ati spune ca e pacat sa fii om; ceea ce e ciudat, ca omul parca era facut de Dumnezeu.

Si mai sareati in sus cu pariul lui Pascal: "daca crezi si dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic". Ei nu zau? Eu vad ca pierdeti tot.

Acu' sa ma scuzati, dar chiar e ciudat sa tot vad postari in care oamenii isi fac rau singuri, ca niste masochisti, doar pentru ca "asa ii place lui dumnezeu". Daca exista o forta creatoare, si aceea nu e malefica, mai mult ca sigur nu "asa ii place".

Last edited by Pantsless; 24.01.2011 at 01:14:28.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2011, 09:50:05
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pantsless Vezi mesajul
Ei nu zau? Eu vad ca pierdeti tot.
Tot? dar ce e asa de grozav si super si incredibil de placut la tv? ce bunatati iti aduce? ce fericire? inainte sa fie inventat tv ul, netu, ipod si altele, cum traiau saracii oameni? erau toti asa de nefericiti si deprimati ca n-au telenovele, si numai exista fericire?
e vorba de principii, si sa ti le pui in ordine.

Last edited by Ana.Maria.; 24.01.2011 at 09:57:20.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2011, 14:25:01
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
mda, iertati-ma ,nu vreau sa va pierdeti timpul din cauza mea.. tv-ul ucide sufletul nostru si al copiilor nostri.. este unealta lui satan si ne ucide timpul lasat de Dumnezeu pentru pocainta si ca sa nu am aceiasi influenta ca si el va indemn fratilor pe aceasta cale la pocainta ,la plangerea pentru pacate ,la rugaciune si la o viata cat mai curata.. uitatul la tv este inchinare la satana si o continua tradare a lui Hristos si a Maicii Sale.. sa ne uitam asadar in icoana lui Dumnezeu si pomeniti-ma si pe mine in rugaciunile voastre!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va pazeasca de cursele celui rau ale ucigasului de suflet vrajmas!
Și calculatorul trebuie băgat în aceeași oală.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu ucide ??? Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 55 23.01.2011 09:54:05
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul zriyac Generalitati 20 20.10.2010 23:44:12
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului 11111111 Generalitati 98 10.01.2010 08:41:15
Un fel de egoism care ucide! achimovjan Generalitati 10 22.08.2008 08:14:38