![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Audio, despre televiziune:
http://www.crestinortodox.ro/predici...audio-506.html http://www.crestinortodox.ro/predici...audio-504.html |
|
||||
|
||||
![]()
Si cu netul ce faci ?
|
|||
|
|||
![]()
Netul este sursa principala mea de informare.
Am net pe mobil si majoritatea conferintelor pe care le ascult sau carti audio etc.. pe telefon le ascult (in casti) cand gatesc, spal, curat sau cand nu sunt acasa etc... Dar oricum nu este acelasi lucru deoarece esti mai activ si ai mai mult control cand stai pe net. In plus, citesti (cel putin eu asta fac), iar creierul este mai activ, nu este in transa- ca atunci cand privesti tv. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
O mama din Australia a renuntat la tehnologie (internet, telefon mobil, televizor, jocuri video ..) pentru 6 luni.
Disperata deoarece tehnologia ii traia pe proprii ei copii adolescenti (care si atunci cand faceau teme nu se desprindeau de calculator, mesagerie instant, facebook si muzica din ipod.. a recurs la masuri extreme si i-a deconectat pt 6 luni. Copiilor le-a fost f greu dara pana la urma au revenit in lumea reala.. aceea cu discutii in fata, cu jocuri pe masa, cu cantat la instrumente (in loc de ascultare ipod).. si evident au invatat mai bine. Experienta a publicat-o in cartea "the winter of our disconnect". Sursa:http://vigilantcitizen.com/?p=6397 |
|
|||
|
|||
![]()
Bill Gates vorbeste despre "incalzirea globala" (ha ha) pe care o pune in seama populatiei (respirati mai usor, va rugam!).. Ideea lui este ca incalzirea globala poate fi oprita prin depopulare.
Video netradus. In prima parte el admite ca vaccinele (indirect, e o scapare?) ca vaccinele sunt instrument de depopulare. Sa vedem: http://www.youtube.com/watch?v=6WQtR...layer_embedded |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesanta tare aceasta poveste.Tare as fi curios sa vad si eu daca as rezista fara tehnologie,nu prea cred.M-am obisnuit prea mult cu internetul,cu articolele pe care le citesc in fiecare zi,cu muzica si cu stirile de la tv/internet etc.Dar cu siguranta viata mea si a tuturor celor care incearca asa ceva ar fi mai sanatoasa,mai curata,mai normala. |
|
|||
|
|||
![]()
Da' mai terminati-o cu comunismul asta, ca daca dumnezeu va iubeste, va lasa sa va uitati si la televizor, si sa vedeti femei, etc. Sunteti oameni si aveti instincte. E ca si cum ati spune ca e pacat sa fii om; ceea ce e ciudat, ca omul parca era facut de Dumnezeu.
Si mai sareati in sus cu pariul lui Pascal: "daca crezi si dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic". Ei nu zau? Eu vad ca pierdeti tot. Acu' sa ma scuzati, dar chiar e ciudat sa tot vad postari in care oamenii isi fac rau singuri, ca niste masochisti, doar pentru ca "asa ii place lui dumnezeu". Daca exista o forta creatoare, si aceea nu e malefica, mai mult ca sigur nu "asa ii place". Last edited by Pantsless; 24.01.2011 at 01:14:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot? dar ce e asa de grozav si super si incredibil de placut la tv? ce bunatati iti aduce? ce fericire? inainte sa fie inventat tv ul, netu, ipod si altele, cum traiau saracii oameni? erau toti asa de nefericiti si deprimati ca n-au telenovele, si numai exista fericire?
e vorba de principii, si sa ti le pui in ordine. Last edited by Ana.Maria.; 24.01.2011 at 09:57:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu ucide ??? | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 55 | 23.01.2011 09:54:05 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Un fel de egoism care ucide! | achimovjan | Generalitati | 10 | 22.08.2008 08:14:38 |
|