![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dacă ar fi să aleg între varianta unui fiu ateu sau satansit și varianta unui fiu care cade ca secerat la "Liturghie", explicându-mi că așa îi dictează lui "Vântul" și că e întocmai cu apostolii, aș prefera-o pe ultima...
Nu inteleg care ar fi diferenta intre o credinta ratacita si un satanist?Nici una nu sunt bineplacute Lui Dumnezeu.De ce spuneti ca ati prefera copilul dvs sa fie mai degraba charismatic decat ateu sau satanist? http://www.youtube.com/watch?v=2ZbkHws7Vic am postat filmuletul si nu stiu sigur daca despre asta este vorba.poate ne raspunde cineva care e in tema |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ereticul, dacă nu este conștient de erezia sa, dacă nu este nimeni să i-o spună ori dacă este, dar nu identifică drept adevărat mesajul aceluia poate beneficia de indulgența lui Dumnezeu. Asta se înțelege de obicei prin "ignoranță invincibilă", termen folosit în opoziție cu "ignoranță vinovată" sau "obstinată". Prin urmare, unii eretici se pot mântui, alții nu se mântuiesc. Apostatul este cineva care a rejectat cuvântul lui Dumnezeu. Haina cea albă, primită în dar la Botez, el I-a aruncat-o în față Aceluia de la Care a primit-o. Apostatul este un om care a fost bogat, dar a pierdut tot. Deci, între o credință rătăcită și un satanist există atât o diferență în ceea ce privește gradul de abatere sau distanța față de Adevăr, cât și o diferență de atitudine față de El.
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca e aceeasi marie cu alta palarie.Charismaticii credeti ca nu sunt constienti ca sunt ,altfel,?Ei cred ca sunt cu Hristos saracii cand reactioneaza asa?Una e sa te nasti catolic ca asa e in tara si in familia ta si sa fii catolic pana la moarte(t ca in credinta respectiva ai deschis ochii) si alta e sa treci la penticostali si apoi sa mai devii si charismaticsub pretextul ca nu te.ai regasit la catolici etc
Noi avem obiceiul de a imparti pacatel in mari si mici,dar pana la urma ele tot pacate sunt.Si pedeapsa e aceeasi si anume pierderea Imparatiei Vesnice....nu o poti pierde intr.o masura mai mica sau mai mare ci pur si simplu o pierzi |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine sunt Sfintii Parinti? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 25.11.2010 11:21:04 |
Cine sunt extraterestii? | Callyope | Intrebari utilizatori | 65 | 10.10.2010 20:37:24 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|