Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2011, 12:18:53
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pentru aceasta, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Iisus Hristos (Efes. 3,14)
Și, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta! (Fapte 7,60)
Și Petru, scoțând afară pe toți, a îngenunchiat și s-a rugat (Fapte 9,40)
Și după ce a spus acestea, plecându-și genunchii, s-a rugat împreună cu toți aceștia. (Fapte 20,36)
plecând genunchii pe țărm, ne-am rugat. (Fapte 21,5)
Iar Simon Petru, văzând aceasta, a căzut la genunchii lui Iisus (Luca 5,8)
Și El S-a depărtat de ei ca la o aruncătură de piatră, și îngenunchind, Se ruga. (Luca 22,41)
Și un lepros a venit la El, rugându-L și îngenunchind și zicând: De voiești, poți să mă curățești. (Marcu 1,40)
Și când ieșea El în drum, alergând la El unul și îngenunchind înaintea Lui, Îl întreba: Învățătorule bun, ce să fac ca să moștenesc viața veșnică? (Marcu 10,17)
Și-L băteau peste cap cu o trestie și-L scuipau și, căzând în genunchi, I se închinau. (Marcu 15,19)
Și mergând ei spre mulțime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi (Matei 17,14)
Deci, căzându-i în genunchi, sluga aceea i se închina (Matei 18,26)

Deci se cuvine sa ingenunchem in fata lui Dumnezeu sau sa stam comozi, pe banca, ca la stadion??
Frumoasa si elocventa selectie de cuvinte scripturistice.

Nici eu nu sunt pentru banci si alte asemenea chestii, insa un numar de scaune (poate doar stranile de pe pereti) sunt de trebuinta.
Nimeni sa nu'si ia scaunul (strana) pe nume... sau sa se instaleze ca si acasa. Scaunul (strana) este al tuturor... pentru nevoi.

Cine sade pe scaun, sa stea pentru neputinte, iar cine sta in picioare, sa stea pentru Domnul.
Chiar si cel ce sta pe scaun (pentru neputinte, iar nu pentru comoditate) tot pentru Domnul sta, caci nu ramane acasa sau in oras.
Sa nu dispretuiasca nici unul pe nici un altul.

Last edited by windorin; 20.01.2011 at 12:22:41.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? sophia Biserica Ortodoxa Romana 95 05.09.2012 21:13:29
S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta annajanette Generalitati 7 01.07.2010 04:41:02
Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) razvan_m Generalitati 36 13.07.2009 22:41:16