![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tea spus prietenul tau care spui cai teolog Inseamna ca este lege si neaparat trebuie sa fie adevarat , nu te supara Insa Biblia spune ( cercetati tot si luati ce este bun si de folos) iar daca ar fi cum spune prietenul tau teologul atunci Insamna ca el stie ceva concret sa posteze aici si sa ne lamureasca si pe noi cei mai putin studiati si cu ma putina carte ca de el este teolog si probabil ca lui si nu noua ne vorbeste Dumnezeu sau lui numai isa dat darul vederi Inainte. daca-i asa spunei sa ne lumineze si pe noi si sa ne arate judecata la care a fost si la care a asistat si pe acest Parinte la Condamnat Dumnezeu ca sa nu mai ratacinm ascultInd predicile lui si pricesnele cIntate de el.
Daca nu vrea pretenul tau roagal macar pentru dragostea ta de prieten sa se sacrifice si sa nu ne lase In ratacire. Doamne si StapInul veti mele Duhul trIndavii si al grairi desarte nu mil da mie . Iara Duhul dragostei de Tine si de aproapele meu daruiestel mie slugi tale. Asa doamne daruieste mie sa cunosc pacatele mele si sa nu judec pe fartle meu ci sam-i rcunosc pacatele mele si sa ma caiesc de ele amin amin amin. PreasfInta Maica roagal pe Domnul Mile pe care lai nascut si lai purtat pe bratul tau sa sa Indure de noi si sa nu ne pedepseasca dupa multimea pacatelor si a far-de legilor noastre ce sa se indure de noi ca multa trecere are Maica Inaintea Fiului Sau amin amin amin +++ +++ +++ +++ Last edited by ioan_strainul; 19.01.2011 at 20:58:34. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|