![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper să nu, cred că atunci o să vină sfârșitul lumii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
io,nu cred ca dumnezeu a dat darul preotiei si femeilor cum nu cred ca femeia este inferioara barbatului si cum cred ca barbatul trebe sa iubeasca femeia ca pe sine insusi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine, cine vrea sa isi faca biserica personala in care defineste regulile dupa bunul sa plac, sau dupa cum i se pare ca este mai corect, o poate face. Dar a spune ca face parte din Biserica Ortodoxa, sau ca o face in mod valid, este o minciuna. Citat:
Apoi nu cred ca ii "spovedeste" pe acei bolnavi prin acea femeie. Culmea arogantei din partea cuiva ar fi sa se apuce sa spuna cam ce pacate crede ca a facut un altul. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
da,eu nu contrazic, iar daca asta este crezul tau iti doresc sa fii iubita
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca ti-a spus-o un barbat? Ai auzit-o cumva din gura lui Dumnezeu sau a lui Hristos?( in afara de cele adaugate de barbati ca fiind cuvintele Lui) |
|
||||
|
||||
![]()
`Despre preotia universala: http://www.crestinortodox.ro/dogmati...ala-69009.html
|
|||
|
|||
![]()
Participind acum un an la o Liturghie intr-o minastire franciscana din MEXIC care avea o biserica enorma(dupa stilul spaniol de conquistadori) nu am putut sa nu observ ca in momentul impartasaniei s-au format vre-o 6 centre de distribuire IM MASA a impartasaniei, catre intreg norodul mexican, iar la doua din cele sase centre erau femei imbracate in alb care distribuiau Trupul Lui Hristos la cele citeva sute bune de oameni. Biserica era arhiplina! Mie personal mi-au dat lacrimile cind am vazut cita lume se impartasea...ce mai aproape TOTI cu mic cu mare cum este si normal.
Deci se poate! si este placut si de Dumnezeu...se vedea clar pe fetele oamenilor ca le mergea BINE! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cred si atat.sunt cumva dator cu explicatii catre tine?daca da,de ce?poti spune ca io te-am obligat sa crezi ce cred io?esti tu judecatorul meu?daca da,de ce?
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|