![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare LUNGIMEA MINTUIESTE? Acesti protestanti nu pot sta mai mult de 30 de minute pentru ca trebuie sa fuga sa continuie constructia autostrazilor de care tu te bucuri si iti plac. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu cum era biserica primilor crestini, si la fel de bine stiu ca noi nu mai suntem primii crestini, ca orice altceva Biserica a evoluat, si-a cristalizat intelegerea credintei, a dezvoltat ritualul prin care i se aduce slava lui Dumnezeu, si toate prin puterea si ghidarea Sf. Duh care a fost trimis Sfintilor Apostoli si prin ei urmasilor lor, adica episcopilor si preotilor pe care i-au hirotonit pana in ziua de azi. Cine nu se afla sub ascultarea urmasilor Sf. Apostoli, nu se afla sub ascultarea Domnului Iisus, si nu face parte din Biserica Sa. Este destul de simplu si de logic. Poti sa spui ce vrei despre dragoste, iubire, etc., pana la urma daca nu esti sub ascultarea directa a lui Hristos, nu faci ceea ce vrea Hristos sa faci, adica sa fii parte din Biserica Lui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, nu vad nimic rau in pozele alea. Vezi c-am facut in post cu cateva pagini in urma in care am explicat cum doar niste oameni incuiati la minte pot refuza ceva nou. Ce anume nu e in regula acolo? Ah, ca n-ai mai vazut asa ceva pana acum: de acord. Si ce daca? Totul e relativ.. Tu cunosti o realitate, si ce e nou pentru tine ti se pare ciudat. Gandeste-te ca realitatea putea fi alta, si atunci ce consideri acum ciudat ti s-ar fi parut ok. Chiar nu poti gandi "outside the box"? Cu un lucru sunt de acord: "Mare-i gradina ta doamne..." PS: eu cred ca tu esti pe un drum gresit.. Vrei sa punem pariu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca de prejudecati este plina lumea, insa numai la Hristos isi gaseste sufletul puterea si nicidecum la un barbat oarecare, chiar si preot sa fie... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai auzit ca exista si inselare de la cel rau, nu? Ca in orice altceva, nu ne putem baza doar pe propriile sentimente daca un anumit lucru este adevarat sau nu, sau daca ceea ce simtim este un lucru bun. Daca sfintii au simtit ce ai simtit tu nu inseamna, nici, pe de o parte ca tu esti sfanta, nici ca ceea ce simti tu este ce au simtit ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ieri seara un reportaj despre femei din Republica Moldova luate cu forta de organizatii de trafic de oameni, duse intr-o camera une erau violate zile in sir si apoi vandute in Europa sau la arabi. Si cand unele au reusit sa scape si sa ajunga inapoi acasa, tatal le-a alungat amenintandu-le cu moartea zicandu-le ca sunt rusinea familiei. Sa le apere de traficanti nu au fost in stare, si cand au scapat in sfarsit, tot ele erau de vina. Si cui ii pasa de soarta lor si fac ceva pentru ele? Tot la femei, care au infiintat o asociatie care sa le protejeze de a nu fi luate iar de traficanti, care la orice cuvant spus politiei le bateau de moarte, si sa faca apoi presiuni asupra politiei sa faca ceva in sensul asta. Barbatii tati cu teoriile despre onoare, cu capul complet in nori! Nu zic ca sunt toti asa, asta se intampla mai ales la tara unde oamenii sunt foarte saraci, needucati si plini de prejudecati si de mandrie prosteasca, complet rupti de realitate. Si din pacate au aratat si o retea mafiota de genul asta de la noi, insa grosul era din Republica Moldova. Ah, si sa nu uit parsivitate, unele fete erau vandute de chiar sotii lor in luna de miere. Barbatii traficanti faceau pe indragostitii, se casatoreau, propuneau o luna de "miere" in Moscova sau in Turcia si acolo fetele erau vandute... Iar conditiile in care erau apoi tratate sunt infioratoare. Nici celei mai aprige dusmance nu i-as dori asa ceva, nici macar celei care a cerut taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul!... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu lucrurile noi mi se par ciudate sau periculoase. Ci lucrurile total aiurite ca cele de mai sus.
„Mare ești tu, Doamne, și preavrednic de laudă (…) Căci pentru tine ne‑ai creat și neliniștită este inima noastră până sa-si afle odihna in tine.” (Sfântul Augustin). Last edited by Noesisaa; 17.01.2011 at 23:59:41. |
|
|||
|
|||
![]()
si de ce nu ai ramas daca ti-a placut asa mult?acea biserica eretica.
|
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|