Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2011, 20:21:42
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul

Când crezi în Dumnezeu, nu ai religie,ai credință
Din aceasta afirmatie se poate intelege ca toti avem acelasi Dumnezeu...albi,galbeni,rosii,negrii asa cum ne-a facut pe Dumenzeu pe fiecare,toti suntem copiii Lui...

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
și e una singură cea dreaptă (creștin - ortodoxă)!
Asa SPUN si hindusii si musulmanii si budistii si catolicii si adventistii....etc...CA A LOR E DREAPTA CREDINTA...

Mai presus de orice forma de manifestare a credintei fiecaruia, exista chiar Adevarul !!! Sursa primordiala!Dumnezeu!Suntem toti copiii Lui!

PS- Caline, desi stiu ca departe de tine a dori sa spui ce am spus eu,iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa imi expun o parere!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Dumnezeu, religia si stiinta Petrasescu_Lucian Teologie si Stiinta 13 19.10.2011 12:42:53
Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? sophia Generalitati 69 20.05.2011 03:28:25
Stiinta nu este in opozitie cu religia. Templier Knight Teologie si Stiinta 190 01.05.2011 15:22:02
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri razvan_m Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2009 19:15:45