![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ziceam in general de intentie:).
|
|
||||
|
||||
![]()
foarte bune sunt intentiile...
dar cu ce ii ajuca pe cei ce au nevoie de ajutor? si tu consideri ca ai facut o fapta buna, daca ai avut intentie dar nu ai facut-o? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu imi amintesc de citatul pe care l-ati mentionat mai sus,asta fac.
|
|
||||
|
||||
![]()
Intentia sta la baza gandului. In functie de intentie se formeaza gandurile. In functie de ganduri se desavarseste actiunea. In orice actiune indiferent de rezultate, intentia este cea mai importanta. Controlandu-ne intentia (in sens pozitiv), in timp gandurile se purifica. Si automat faptele se imbunatatesc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Salutul pascal "Hristos a înviat" - o mărturisire de credință | laurastifter | Morala Crestina | 5 | 01.05.2012 00:08:57 |
Iubirea "Ilegala" in Biserica Lui Hristos...Si nu numai... | savudanmihai | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 28.02.2011 00:23:44 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
|