![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt convinsa ca cei care au luat aceasta hotarare au analizat minutios inainte de a face canonizarea!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
au lasat, cu totul, deoparte partile rele si au analizat doar partile bune. impanate, din belsug, cu mituri si legende... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dostoyevsky le-a prins foarte bine esenta in "Jucatorul" Cu Papa acolo s-a creat o mafie poloneza la Vatican cum nu a mai fost niciodata. |
|
|
||||
|
||||
|
Și ce anume vă face să credeți că în cazul lui Ștefan "s-a analizat minuțios" pe când în cazul lui Ioan Paul nu s-a analizat minuțios ?
|
|||
|
|||
|
Nici unul nici altul nu sunt mai "sfinti". Aici ai dreptate.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De unde stii tu, frate, care este mai sfant decat altul ? “Bate și ți se va deschide, cere și ți se va da, caută și vei afla.“ In secolul informatiei, tot ca pe vremea bunicii ducem o prostie de la unul la altul si o mai si inflorim ! Ia mai cititi si pe aici putina istorie si ortodoxie ! http://www.stefancelmare.info/
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vindecari faceau si cei de la Reiki, bine ca nu au aflat catolicii de ei. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deoarece acest lucru nu este posibil, a construit o lume imaginara in care doar ortodocsii se mantuiesc. Opinia mea sincera este ca asemenea credinciosi fac un deserviciu mai mare crestinismului si lui Isus Cristos decat toti Dawkinsii pusi la un loc. Cum se impaca monopolul mantuirii cu imprejurarea ca BO nu face misiune, imi vine greu sa inteleg. Logica lor este asa: catolicii nu se mantuiesc (adica merg in iad), noi, ortodocsii, avem Adevarul, dar nu ne ducem in tarile catolice (de exemplu in Africa sau in America de Sud) pentru a aduce acest adevar sarmanilor catolici de rand pe care ii asteapta iadul. Fata de aceasta pozitie a lor, am un respect de o mie de ori mai mare pentru un adventist care merge in misiune si face ceea ce crede el ca e necesar pentru mantuirea catolicilor sau a budistilor decat fata de un ortodox de soiul d-lui Catalin. Last edited by Erethorn; 16.01.2011 at 21:57:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ioan Paul Al II-lea | nsd | Biserica Romano-Catolica | 3 | 08.09.2015 21:01:17 |
| Sa-l pomenim in rugaciuni pe Paul | cristiboss56 | Umanitare | 5 | 28.04.2010 22:45:03 |
| Paul washer - sermon jam | cristian24 | Pocainta | 0 | 14.11.2009 12:39:14 |
| Patriarhul Bartolomeu si Papa Ioan Paul a IIlea | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 22.06.2008 17:16:04 |
|
|