![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
domnule pippo te rog sa fi sincer,dar mie mi se pare invazie maraton pe crestin ortodox,a celora ce noi le spunem atei,ce zici?si e multi.inca un lucru nu e bine sa faci pe un frate loool[nebun]nu esti doctorul psihiatru a lui sa dai diagnostice.eu te-am mirosit de aseara ca voi ateii aveti asa un miros mai iute spre sters.
Last edited by mihaila_alin; 15.01.2011 at 20:14:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Neadevarat. Eu cred in adevarul Biblic si in sfinti pentru simplul motiv ca il inteleg intr-o anumita masura. Ateu = cel ce refuza existenta lui Dumnezeu. Si nu fac parte din nici o secta si din o grupare. Ce inteleg provine doar din cautarile mele personale. Nu va impun nimic, nici macar sa ganditi rational. Nu va place de mine, am plecat, si Dumnezeu sa va aibe in paza! E suficient sa ziceti ca vreti sa dispar si dispar. (Precum Duhul lui Aladin :) )
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Demonstreaza-mi ca ce spun nu e adevarat :) Si eu iti voi ramane recunoscator, deoarce "omul din greseli invata" (daca-si da silinta, as completa eu).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Calea spre Dumnezeu are si granitele inainte trasate de Sf Parinti , Biblie, sf.Traditie (Dumnezeul minunilor din istoria omenirii) dar si cercetarea/ cautarea personala in adancime a Dumnezeului Treimic Viu si activ acum in vietile noastre chiar e cruciala, "excruciating" uneori, si ne duce la a ne cunoate si la a-L cunoaste atat cat putem noi ca mici si cu destin glorios creaturi. Intreaba, cerceteaza, traieste-L si spune-ne cum cresti in El si El in tine.
|
|||
|
|||
![]()
care e diferenta intre acumulare de informatie si acumularea de cunoastere?
trairea. putem stii, vorbi, da citate despre Dzeu(din carti) dar cand expererea lui Dzeu (din inima) e izvorul vorbelor noastre, mesajul atinge sufletul celui ce ne aude/asculta/ citeste.
|
||||
|
||||
![]()
Sa raspund eu, sau mai asteptam? :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|