![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie de altceva mi-e foarte teama si probabil, de ce mi-e teama, nu voi scapa. Am vazut tot pe net indemnuri la "atitudine" de haita, la razvratire, la iesitul cu totii in strada. Din pacate, buni si rai, suntem tot noi si-ai nostri. Ura si revolta aduce sange si lacrimi, iar in final nu vor fi nici invinsi, nici invingatori, ci doar cruci si flori si suferinta. Asa cum spuneam in urma cu ... ceva timp, doar Dumnezeu ne mai poate salva, iar daca noi, care ne dam mari credinciosi, nu credem asta si nu ne apucam pe treaba, ma intreb cine ar trebui s-o faca? Au fost cateva tentative timide de grup, care este pe cale sa fie destramat, daca nu cumva s-a intamplat deja. Putini, foarte putini din cei ce au greutate in cuvant, vor intr-adevar sa puna umarul. Dragoste cu de-a sila nu se poate: doar credinta cu de-a sila vor unii!... Sunt convins ca, in loc sa luam si de-aici ce-i bun, dimpotriva, unii se vor simti iarasi ofensati, sau vor face bascalie fina, de cei mici si slabi, in comparatie cu maretia cunostintelor lor in materie de dogma crestina!... Dumnezeu nu face abstractie de nimeni si chiar nu conteaza daca ai citit toata viata numai carti religioase, sau abia l-ai descoperit pe Dumnezeu, dar te rogi cu lacrimi!... Ura si sictirul, greata asta religioasa care strabate printre randuri din mesajele unora, nu are darul de a aduna sufletele laolalta, ci de a le dezbina si de a ne dispretui intre noi, de a crede ca chiar nu suntem in stare de nimic fiindca asa spune cutare care e un as al invataturii crestine!... Cu totii gresim, dar cati ne cerem iertare. Cu totii judecam, dar cati regreta in asternuturile lor? Suntem - o fi bine, o fi rau - pe un forum crstin-ortodox si ne asteptam la pace si la vorbe de duh, dar prea arareori descoperim pace in sufletele oamenilor... Voi, cei mari, lasati-i pe cei mici si pacatosi sa se adune intr-un gand si sa se roage unii pentru altii. Nu rastigniti dorinta de iubire ca va veni vremea sa dati socoteala pentru fiecare carcoteala "bine-intentionata"! |
|
|||
|
|||
![]()
Neputinta la care fac eu nu e deznadejde,ci realitate,unii insa nu o vad din pacate.
Eu am nadejde in Dumnezeu,dar in viitorul tarii si al lumii nu prea... Asa ca sa ne rugam pentru mantuirea noastra ,acesta este lucrul cel mai greu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Poate pentru că ți-ai luat tu "ramas bun?!". |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu sunt de parere ca nu putem schimba nimic în afară de propria noastra persoana. De ce?
Pentru că țara este vandută iar conducatorii noștri sunt păpuși în mâna unor grupuri financiare. Remember... La sfarsitul lui Decembrie 98, undeva, într-o instituție de invațământ superior rasuna in noapte "Nu ne vindem țara" și "noi suntem români" Tot ce putem salva este bruma de credință autentica care mai este. Să ne rugam bunului și milostivului Dumnezeu să ne dea putere în aceste vremuri apocaliptice și să nu ne pierdem nadejdea. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pune si tu sare pe rana, Dorina! Ai facut prea mult bine ca sa-l dai acum pe rau!...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine, cred ca am ințeles gresit. ![]() Oricum, eu voi fi ultima care voi renunța. |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant este faptul ca OmuBun a stat la discutie cu preotii pe stil vechi despre Patriarhul Daniel, despre Arsenie Boca si ceilalti de pe nou .
Asadar, avand in vedere faptul ca aceste parti se afla in opozitie, as propune sa se roage impreuna la Dumnezeu pentru bunastarea tarii. Mai bine ne-am descotorosi de ura asta aflata in Biserica Lui Hristos, inainte de a avea pretentia ca Dumnezeu trebuie sa ne asculte rugaciunile.
|
|||
|
|||
![]()
Si cum vrei tu sa rezolvi problema asta? Asta crezi ca e prioritatea noastra in rugaciune?
Ce problema am eu cu faptul cum gandesc si judeca altii? Nici eu nu gandesc prea bina,dar sa ma mai preocupe si starea altor persoane...! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este, asa se procedeaza, idealul ramane doar ideal. Scuze pentru deranj !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 22.02.2011 at 15:09:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt microbisti care spera ca Romania va lua campionatul mondial la fotbal,dar asta nu se va realiza niciodata. Asa si cu Romania! Eu cred ca va fi pazita de Dumnezeu de cataclisme fata de alte tari,insa cu conditia sa facem mai putine pacate. Deci ar trebui sa ne rugam si pentru altii,sa se indrepte,insa eu am spus ,personal nu pot sa ma rog nici pentru mine cum trebuie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|