![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in tarile vestice se apeleaza tot mai mult la tratamente alternative si nu am auzit de procese intentate din acest motiv de catre Industria farmaceutica... Romania de ce nu ar putea sa tina cont de traditia milenara in domeniul plantelor medicinale, asa cum a tinut cont de uzura femeilor, cand s- stabilit ca nu la 65, ci la 62 este varsta acestora de pensionare. Precedentul este creeat; ce se mai asteapta? |
|
||||
|
||||
![]()
Acestea sunt trepte si parti ale implementarii lui Codex Alimentarius.
Scenarii SF care ajung in viata noastra mai repede decat as fi crezut. Se va ajunge la tot ce se aude, pentru ca setea financiara a marilor corporatii este una... de un egoism crud (diavoleasca).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se vorbeste in Apocalipsa de cupele urgiei aruncate pe pamant... Cine stie, poate ca una din astea este otravirea generala a omenirii prin cele mai diverse si marsave mijloace.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ne aiba Domnul in paza Lui si sa ne dea harul de a ramane in dreapta credinta. Insa... fara nevointe neincetate, fara post inmultit, fara trezvie si fara cunoastere de sine... nu cred sa avem sanse prea mari.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
N-au lege care sa ne impiedice sa ni le culegem singuri. Abia ca reanvatam traditia aproape pierduta !
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta asa este!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Etnobotanice da, plante medicinale ba | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 18.05.2013 12:15:39 |
Plante de plantat pe mormant | TunsDiana | Generalitati | 3 | 24.09.2012 19:59:15 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|