![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
2. Sunt rare, dar astazi gasesti ce vrei daca si cauti. O data ce ai gasit, nu mai trebuie sa cauti in continuare. Daca sunt putin mai scumpe ca celelalte nu e motiv sa nu le cumperi. Sapun de casa am cumparat, insa nu l-am folosit pentru par. Pentru curiozitatea voastra, este recomandat pentru zonele intime. Am gasit insa alt sapun din uleiuri vegetale (facut tot cu soda, ca orice sapun), care e bun pentru orice. Costa 16,5 lei. Deci singura chimicala folosita este soda caustica folosita si la fabricarea sapunului de casa. Am gasit un deodorant solid facut din saruri minerale. Am scris cautat pe net "deodorant natural". Ii zice Crystal Fresh, costa vreo 15-20 de lei si se gaseste peste tot in tara: http://www.natural-shop.ro/puncte_de_vanzare.html . Tine foarte mult, insa deocamdata vorbesc din experienta altora. Daca doamna din UK a murit de tanara nu inseamna ca a murit din cauza ca manca si se spala corect, fara chimicale.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 18:08:09 |
| produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 19:43:02 |
|
|