![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu, de ce diseminezi minciuni? Oare stii ca iti imputinezi sufletul daca faci acest lucru? Ca doar este scris: DOAR "Adevarul va va face LIBERI" |
|
|
||||
|
||||
|
Ce rau imi pare ca nu tin minte la ce Sfant Ortodox am citit asta.Poate ma ajuta cineva cu o memorie mai buna.Oricum o sa mai caut .Trebuie sa am cartea in biblioteca ,nu am scornit de la mine.Dar tot va recomand cartea despre Pr Paisie.Sunt exemple asemanatoare
|
|
|
||||
|
||||
|
Inca ceva.De vazut nu am vazut ca m.a ferit Dumnezeu.Au vrut ei parintii mai demult sa ma duca sa fac yoga, dar Dumnezeu care ne poarta de grija le.a intors ideea.Daca mergeam,vedeam si din astea cred
Nici pe Dumnezeu nu l.am vazut cu ochii mei,dar cred ca exista |
|
|
|||
|
|||
|
Azi cand am fost la catolici lumea se 'impartasea" cu crevetele ala sau ce e..:)) ...Azi nefiind nicio sarbatoare.....oficiala
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Omul este o fiinta mincinoasa, si de multe ori fiind in negare/denial NICI NU REALIZEAZA ACEST lucru si minte cu seninatate indiferent cine este. Asa lucreaza psihicul nostru bizar! Spunind aceste lucruri consider ca-ti fac si tie un serviciu! :)) numai bine! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu ma rog doar la Fecioara Maria ca la o alinare a suferintei, fara sa ma gindesc cum era ea dupa nastere. Nu-i treaba mea sa-mi bag nasul in lucruri femeiesti. |
|
|