![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Că Sf. Petru a mancat cu păgânii (Goi) în vechea concepție evreiască. Și asta în urma înelegerii că Neamurile nu sunt "spurcați" (ca porcii)...
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci zici că era vorba nu de mâcare, ci de păgâni. Deci cuvintele "junghie și mănâncă" se traduc junghie și mănâncă păgâni.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te-ai plictisit de atâta literalism?
|
|
|||
|
|||
![]()
Prin aceste concluzii vreau să arăt cât de false sunt ipotezele tale
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt nu te certa cu mine, ceartă-te cu Sf. Petru când o să te rogi lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu să te cerți cu Sf. Petru, până și un copil ar înțelege acest pasaj, nu mi-am închipuit niciodată că pe baza lui pot apărea interpretări diferite, e atât de evident.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am motive, stimată soră. Adventiștii au înțeles mai de mult (ca și Sf. Petru) că trebuie să ducă Evanghelia păgânilor. Adică pe acolo pe unde nu prea se înghesuie ortodocșii s-o facă.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfintul Petru a inteles ca daca Dumnezeu i-a spus in vis ca TOATE animalele sint sfinte, pentru ca Sfint e cel care le-a creat, dar omul, indifernt daca e iudeu sau nu. Iar acest lucru a fost inteles si de sfintul apostol Pavel ,care la fel, spune tot clar (Timotei 4.3-4):
4. Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire; 5. Căci se sfințește prin cuvântul lui Dumnezeu și prin rugăciune. In Vechiul Testament scrie sa nu se manince carne (Geneza 9.3), iar voi mincati: 3. Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde. 4. Numai carne cu sângele ei, în care e viața ei, să nu mâncați. Daca era sa fiti corecti ar fi trebuit sa nu mincati nici un fel de carne, daca tot tineti perceptele din Vechiul Testament. Insa o astfel de interdictie nu v-ar fi adus prea multi adepti, asa ca sefii dumneavoastra au decis: lasa, ca merge si in caruta si in teleguta, iar in felul acesta o gramada de creduli cotizeaza cu 10% din veniturile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|