![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dobrint7m se pare ca e pe placul meu, descriind in detaliu cele vazute, ideea era ca pe acest topic sa scrie oameni care au trait experiente terifiante...multumesc tuturor si astept si alte pareri.
|
|
|||
|
|||
![]()
da, si eu ma bucur si imi plac astfel de relatari, va rog sa scrieti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand am trait acele experiente si stari sufletesti nu mi se pareau deloc terifiante nici nu eram constienta de indracirea mea (chiar daca nu am avut niciodata manifestari sau stari malefice pentru ca nu toti sunt munciti la fel).Ba mai mult aveam impresia ca sunt cu totul speciala si chiar dintre sectari mi se parea ca eram foarte serioasa si deosebita. Doar in momentul rugaciunilor acelor preoti mi-am vazut toata ratacirea si goliciunea . Si cu cat trece mai mult timpul cu atat vad cat de terifianta si ingrozitoare a fost toata viata mea anterioara si prin comparatie nu pot sa-mi opresc lacrimile de bucurie si fericire ca "AM SCAPAT" de sub acea putere malefica incredibila si multumesc Bunului Dumnezeu din toata inima !
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca in Scriptura ar exista numai aceasta marturie
"Si era in sinagoga lor un om cu duh necurat, care striga tare, zicand: «Ce ai cu noi, Iisuse Nazarinene? Ai venit ca sa ne pierzi? Te stim cine esti: Sfantul lui Dumnezeu». Si Iisus l-a certat, zicand: «Taci si iesi din el». Si scuturandu-l duhul cel necurat si strigand cu glas mare, a iesit din el. Si s-au spaimantat toti, incat se intrebau intre ei, zicand: «Ce este aceasta? O invatatura noua si cu putere; ca si duhurilor necurate le porunceste, si I se supun». Si a iesit vestea despre El indata, pretutindeni, in toata imprejurimea Galileii." (Marcu 1, 23-28) mi-ar fi de ajuns sa cred ca exista oameni demonizati. Spun exista, pentru ca lucrarea diavolului nu a incetat asupra omului. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand am trait acele experiente si stari sufletesti nu mi se pareau deloc terifiante nici nu eram constienta de indracirea mea (chiar daca nu am avut niciodata manifestari sau stari malefice pentru ca nu toti sunt munciti la fel).Ba mai mult aveam impresia ca sunt cu totul speciala si chiar dintre sectari mi se parea ca eram foarte serioasa si deosebita. Doar in momentul rugaciunilor acelor preoti mi-am vazut toata ratacirea si goliciunea . Si cu cat trece mai mult timpul cu atat vad cat de terifianta si ingrozitoare a fost toata viata mea anterioara si prin comparatie nu pot sa-mi opresc lacrimile de bucurie si fericire ca "AM SCAPAT" de sub acea putere malefica incredibila si multumesc Bunului Dumnezeu din toata inima !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se spune ca cea mai mare inselatorie a diavolului este sa crezi ca nu exista |
|
||||
|
||||
![]()
Nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cu trupul slăbit (cum au majoritatea îndrăciților), forța de a rezista prinsorii a 4-5 bărbați vânjoși la fel cum nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cunoașterea păcatelor preotului care face slujba în momentul episodului.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|