Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2011, 12:26:20
Legionarul Legionarul is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Locație: GALATI, BUCURESTI
Religia: Ortodox
Implicit Interesant!

Da, dobrint7m se pare ca e pe placul meu, descriind in detaliu cele vazute, ideea era ca pe acest topic sa scrie oameni care au trait experiente terifiante...multumesc tuturor si astept si alte pareri.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2011, 12:28:13
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

da, si eu ma bucur si imi plac astfel de relatari, va rog sa scrieti.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 11:43:21
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Legionarul Vezi mesajul
Da, dobrint7m se pare ca e pe placul meu, descriind in detaliu cele vazute, ideea era ca pe acest topic sa scrie oameni care au trait experiente terifiante...multumesc tuturor si astept si alte pareri.
Cand am trait acele experiente si stari sufletesti nu mi se pareau deloc terifiante nici nu eram constienta de indracirea mea (chiar daca nu am avut niciodata manifestari sau stari malefice pentru ca nu toti sunt munciti la fel).Ba mai mult aveam impresia ca sunt cu totul speciala si chiar dintre sectari mi se parea ca eram foarte serioasa si deosebita. Doar in momentul rugaciunilor acelor preoti mi-am vazut toata ratacirea si goliciunea . Si cu cat trece mai mult timpul cu atat vad cat de terifianta si ingrozitoare a fost toata viata mea anterioara si prin comparatie nu pot sa-mi opresc lacrimile de bucurie si fericire ca "AM SCAPAT" de sub acea putere malefica incredibila si multumesc Bunului Dumnezeu din toata inima !
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 12:02:53
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Daca in Scriptura ar exista numai aceasta marturie

"Si era in sinagoga lor un om cu duh necurat, care striga tare, zicand: «Ce ai cu noi, Iisuse Nazarinene? Ai venit ca sa ne pierzi? Te stim cine esti: Sfantul lui Dumnezeu». Si Iisus l-a certat, zicand: «Taci si iesi din el». Si scuturandu-l duhul cel necurat si strigand cu glas mare, a iesit din el. Si s-au spaimantat toti, incat se intrebau intre ei, zicand: «Ce este aceasta? O invatatura noua si cu putere; ca si duhurilor necurate le porunceste, si I se supun». Si a iesit vestea despre El indata, pretutindeni, in toata imprejurimea Galileii." (Marcu 1, 23-28)

mi-ar fi de ajuns sa cred ca exista oameni demonizati. Spun exista, pentru ca lucrarea diavolului nu a incetat asupra omului.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 12:09:16
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
Cand am trait acele experiente si stari sufletesti nu mi se pareau deloc terifiante nici nu eram constienta de indracirea mea (chiar daca nu am avut niciodata manifestari sau stari malefice pentru ca nu toti sunt munciti la fel).Ba mai mult aveam impresia ca sunt cu totul speciala si chiar dintre sectari mi se parea ca eram foarte serioasa si deosebita. Doar in momentul rugaciunilor acelor preoti mi-am vazut toata ratacirea si goliciunea . Si cu cat trece mai mult timpul cu atat vad cat de terifianta si ingrozitoare a fost toata viata mea anterioara si prin comparatie nu pot sa-mi opresc lacrimile de bucurie si fericire ca "AM SCAPAT" de sub acea putere malefica incredibila si multumesc Bunului Dumnezeu din toata inima !
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:12:34
jonzy30 jonzy30 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Citat:
Am avut o mica discutie cu un medic primar psihiatru, despre asa zisii demonizati, mi a zis ca nu crede si ca nu exista, spunandui faptul ca in Biblie IIsus a vindecat astfel de oameni, mi-a raspuns ca poate ar fi existat asemenea oameni atunci, in acea vreme. Eu cred ca exista posedati dar sunt putini, majoritatea sunt bolnavi psihici. La Sf Maslu vin tot felul de bolnavi, asadar si unul care este bolnav psihic poate in acel moment sa aiba o criza de schizofrenie, sau sa aiba dubla personalitate...STUDIIND PUTIN, SUNT 2 LUCRURI CARE NU POT FI EXPLICATE DE OAMENII DE STIINTA, LEVITATIA si VORBIREA IN LIMBI DIFERITE ( nu bolborosirea unor cuvinte aiurea), vorbirea clara in limbi diferite... Pun pariu ca nimeni nu a vazut posedati care se ridica de la pamant si leviteaza. Nu am vazut astfel de slujbe, vreau si am rugamintea sa-mi spuneti parerea dumneavoastra!
Demonizatii exista la fel cum exista si Satana ... eu conosc o tanara care a terminat o facutate deci e un om normal in viata de zi cu zi lucreaza dar cand se apropie de biserica sau de lucruri sfinte o scutura si o tranteste la pamant de nu iti vine sa crezi (este tinuta de 4-5 barbati si ea are 50 kg maxim)sau cand incearca sa se impartaseasca urla din toate puterile si striga ca o arde impartasania si crucea , evanghelia ,mana preotului pe cap ,tamaia etc ..... daca nu ar exista cum va explicati ca acesti oameni au asemenea reactii doar in prezenta anumitor preoti sau in momentele cand se apropie de biserica ?de ce nu ii apuca crizele si in alte locuri ?
se spune ca cea mai mare inselatorie a diavolului este sa crezi ca nu exista
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:38:04
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cu trupul slăbit (cum au majoritatea îndrăciților), forța de a rezista prinsorii a 4-5 bărbați vânjoși la fel cum nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cunoașterea păcatelor preotului care face slujba în momentul „episodului”.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde