Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2011, 21:42:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ce zici de puii cei vineti de se mai vad uneori prin magazine.asa ceva nu as minca nici batut.
Toata carnea este vanata,deoarece este un les,un hoit-cea care apare rosie si apetisanta in magazine este prelucrata cu anticuagulante,ca sangele sa nu-si modifice structura pentru cateva ore,uneori zile si a se putea vinde.In pachetul de carne tocata rosie si frumoasa la suprafata,poti sa observi prin mijloc zone de carne vanata,total neapetisante-acolo unde anticuagulantele nu au patruns.
Si puii taiati la tara,se vor invineti in cateva zile daca tot amani prepararea lor;eu una nu am mai vazut pui vineti de foarte mult timp,asa ca nu stiu la ce va referiti...
Fireste,nu as manca pui vineti din magazine,dar oare altceva magazinele nu mai au de oferit?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 10.01.2011, 21:48:54
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Toata carnea este vanata,deoarece este un les,un hoit-cea care apare rosie si apetisanta in magazine este prelucrata cu anticuagulante,ca sangele sa nu-si modifice structura pentru cateva ore,uneori zile si a se putea vinde.In pachetul de carne tocata rosie si frumoasa la suprafata,poti sa observi prin mijloc zone de carne vanata,total neapetisante-acolo unde anticuagulantele nu au patruns.
Si puii taiati la tara,se vor invineti in cateva zile daca tot amani prepararea lor;eu una nu am mai vazut pui vineti de foarte mult timp,asa ca nu stiu la ce va referiti...
Fireste,nu as manca pui vineti din magazine,dar oare altceva magazinele nu mai au de oferit?
ei bine ziceam si eu asa, ca nu-i piatra de hotar,dar nici legumele nu-s mai presus contin multe elemente toxice dupa minim4-5 stropiri ce se aplica.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul mihailt Generalitati 26 13.03.2010 23:01:16
A omori sau a fii omorat ? elenavioletacocos Generalitati 3 09.10.2009 15:48:08
De ce a fost omorat Cain? Iustin Din Vechiul Testament 14 12.01.2009 20:41:20