![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg ce inseamna aceasta suveranitate de care spui ...
Parerea mea este ca nu exista nici o cale a adevarului, in afara celei care este Isus Cristos. Ne intoarcem mereu catre noi, oamenii, si uitam ca nu este vorba despre noi. Ne aratam unii pe altii cu degetul si ne acuzam unii pe altii de ratacire. Apoi indreptam degetul catre noi insine si afirmam ca noi - fiecare dintre noi - suntem singurii aflati pe calea cea adevarata. Daca am cunoaste adevarul, oricare dintre noi, am sta cu degetul in sus si am arata spre calea cea adevarata. Adevarul este unul singur si se afla in Ioan 3:16. Restul sunt detalii ... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
| Despre unele lucruri care pot contine un adevar si ce face exagerarea din el | claudiu-marius | Generalitati | 7 | 27.10.2010 23:52:50 |
| Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|
|