![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte tareeeee..........................un singur lucru frumos la americani, au legi pentru animale, politie speciala...!
|
|
|
||||
|
||||
|
Porcul se taie cu un scop: sa fie scos tot sangele din el, altfel devine putin toxic. Asa cum tai si gaina, oaia, mielul etc Nu vad aici nimic sadic sau macabru, insa americanii sunt mult prea prosti pt a intelege asta. Si nu incercati sa ma contraziceti: oamenii inteligenti pe care ii au sunt oameni cumparati, inteligenta cumparata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In opinia unora si sa omori o musca este ceva sadic si macabru...daramite un porc.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
da, este adevarat ce spui insa este o carne atat de gustoasa ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
si este si pacat sa mananci cu sange
|
|
|
|||
|
|||
|
Serios, n-am auzit de asta?
Oricum, am conștiința curată, pentru că n-aș avea curaj să gust mâncare cu sânge, din cauza gustului. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
scrie prin Vechiul testament. oricum, in afara de sangerete, nu am auzit de preparate in care sa fie bagat sange. mie nici nu mi-ar placea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
nu e pasare ca porcul,nici apa ca, si vinarsul.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 14.03.2010 00:01:16 |
| A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 16:48:08 |
| De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 21:41:20 |
|
|