![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Ce ai inteles frate/sora Solveig, cind mie imi raspunzi ceva si lui Mihnea D. ii raspunzi altceva ? Sau altfel intrebind : ce ascultare voiesti matale sa faci ? cea pe care am trecut-o eu ultima in prima mea postare, nu ? ca altfel te afli in contradictie tocmai cu tine insuti !
In felul acesta inteleg ca nu te-a preocupat serios intrebarea, ca nu este pt. tine o chestiune de viata si de moarte duhovniceasca ci a fost un imbold care nu-ti dadea pace ca sa deschizi si matale un fir ! Ete, acum o facusi, ca sa zic asa, iti este mai bine asa ? Jucindu-te cu atitudini superficiale, cu intrebari sau in general cu raspunsuri de acest gen devi repede famat ca ,,superficial" pt. cei care privesc cu multa seriozitate viata in duh si adevar ! iar asta implica mai multe lucruri. Alegerea in schimb este a matale !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da, era numai o tema de discutie. In rest fiecare face ce crede si ce doreste.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Desigur , vinovatul sunt eu deoarece casc gura la toate ... viscolele ! Tu, tu ai dreptul sa faci ce voiesti , chiar daca te autointitulezi ortodoxa ! Bine , fa cum crezi de cuvinta . Sfintele si de dumnezeu insuflatele canoane ale bisericii ortodoxe sunt doar pt. mine , pt. tine sunt valabile doar canoanele tale . In felul acesta eu ma numesc ortodox iar tu ortotoxa !
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 11:51:19 |
| Despre Taina Nuntii in cultul rasaritean | Alexandru | Nunta | 18 | 10.05.2012 12:36:35 |
| Scopul nuntii | Anna | Nunta | 59 | 25.04.2011 01:18:44 |
| Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 16:40:34 |
| In noaptea de Craciun | C.tin | Intamplari adevarate | 5 | 02.01.2009 23:15:28 |
|
|