![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În legătură cu sectarul, nu puteam eu să schimb conținutul site-ului, că nu l-am făcut eu. Îmi cer scuze că n-am fost atentă la acest detaliu. Last edited by camy_d; 07.01.2011 at 16:07:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici nu v-am cerut asta.Eu doar am spus ca in acel text,cel cu sectarul,se foloseste cuvantul sectar.Dvs ati prezentat linkul spunand: ,,Dialog între preot și protestant pe tema asta".Eu inteleg ca in viziunea dvs protestant=sectar.Va multumesc pentru amabilitate.,,Sectarul" se retrage din discutie din respect pt tema topicului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Încă un verset care arată că te poți mântui și dacă ajungi în iad:
Domnul omoară și învie; El coboară la locuința morților și iarăși scoate. (I Regi 2,6) Dacă vreți, mai pun versete care exprimă aceeași idee. |
|
|
|||
|
|||
|
Mulțumesc, dar tematica propusă era despre rugăciunile pentru cei morți (nu despre moarte și înviere).
|
|
|
|||
|
|||
|
Păi în viziunea voastră omul a păcătuit, a murit și s-a dus în iad. Din iad nu-l mai scoate nimeni, pentru că a păcătuit și nu merită. Atunci am pus un verset care arată că Dumnezeu îi scoate pe unii oameni din iad.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite 2 din VT: 1.,,Drept aceea,sfant si cucernic gand a fost,ca a adus jertfa de curatire pentru cei morti,ca sa se slobozeasca de pacat''( 2 Macabei,12,46) 2.,,Darnicia ta sa atinga pe toti cei in viata si chiar mortilor fa-le parte de darnicia ta''(Sir.,7,35)
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai cu dvs d-le tricesimusquintus nici intr-un fel nu se poate ajunge la un numitor comun, sprijinindu-ma in favoarea acestui argument si din discutiile anterioare avute cu dvs.Pai aduceti macar 2 doua argumente canonice sau necanonice din Biblie in defavoarea rugaciuni sau grijii pt cei adormiti.
|
|||
|
|||
|
Da, uitasem că și eu cerusem asta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 02:38:38 |
| Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 20:26:41 |
| Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 09:47:49 |
| 425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 01:04:45 |
|
|