![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu, spre deosebire de pildele Mintuitorului pot spune ca ma fost chiar raspicat ! ce nu este de inteles ? Ca nu ne putem gindi cu aceiasi tarie si aceiasi iubire si acelasi interes la sot, copii, parinti, prieteni, colegi de servici ca la D.zeu ? Ca noi ne iubim pe toti cei de aproape desi inima noastra este toata ocupa de El. Ca de dorul Lui murim si ardem ca o faclie a luminarii de ceara curata ! Intru El muncim, traim, iubim,iertam, marturisim adevarul. El este totul pt. noi ! Daca nu ar fi asa nu am fi vrednici de imparatia Lui ! Ne-o spune chiar EL ! Ce este asa de greu de inteles ? Sora exemplificata de mine a vorbit frumos despre impartirea ei eroica pe toate planurile vietii , despre membrii familiei, despre imbracaminte , despre rimelare, coafare, fardare , etc dar la fel de egal si despre El. Vorbirea despre toti ceilalti a fost frumoasa, emotionanta dar mult prea putina, prea stearsa despre El. Si sa nu uitam ca tot asa ii este si trairea , precum a vorbit . Si atunci , pe cale de consecinta cum sa o numim , vrednica sau nu de imparatia lui D.zeu ? Deci trebuie avuta mare grija pe cine bagam in inima noastra si cit loc de mare ii dam deoarece fiecaruia care il bagam in inima noastra ii facem loc din portia lui D.zeu pina ce constatam ca iubim toata lumea mult de tot iar pe D.zeu prea putin . Ori tocmai asta spune El la Matei : ,,... sa iubesti pe Domnul D.zeul tau din toata inima ta , cu toata puterea ta, din tot cugetul tau , cu tot sufletul tau "
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 05.01.2011 at 01:13:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta si iertare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar asta este !! Parerea mea despre atitudinea dvs. se gaseste in postarea mea pe threadul : ,,Ce reprezinta pt. voi forumul acesta " Si daca vorbiti asa frumos si smerit , pot eu sa nu va iert ? Nu am cum ! Eu judecator nu sunt dar dumneata te crezi avocatul altuia ? Deci , D.zeu sa va ierte pt. ca eu v-am iertat de mult ! NB: Ma iertati , dar unde este dublul inteles la porunca clara si inechivoca : ,,SA NU ITI FACI CHIP CIOPLIT". Ma incercati sa vedeti daca sunt prost sau imi spuneti cit de ignoranta sunteti ?
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 05.01.2011 at 16:16:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum le percepe Sophia, dar nici nu cred ca-i sunt adresate ei, ci este doar un pretext. Nu sunt cu doua sensuri, ambele postari sunt foarte clare. De fapt sunt atat de clare incat eu am crezut ca l-a indemnat Dumnezeu sa scrie tocmai ca sa citesc eu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer scuze atunci fata de domnul Zaharia.La urma urmei stie Dumnezeu ce si cu ce scop spunem.Ne cunoaste El inima |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia/ Mama crestina | eduardd | Nunta | 52 | 26.05.2009 20:09:42 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|