![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vorbeam de starea mea sufleteasca, in cazul in care nu ai inteles. In drumurile mele pe la manastiri nu am intalnit nici o gasca de golani. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De acord, nu e un act de smerenie slujind lui Mamona, adică tăcând din gură, punându-ți mâinile la ochi și astupându-ți urechile.
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca as considera ca cu smerenie se poate schimba ceva, dar sa nu amestecam borcanele. Daca vrei sa vezi cum se schimba eficient treburile in favoarea poporului intra pe un site despre Corsica si vezi ce fac oamenii acolo cind nu sunt multumiti de deputatul lor sau de primar. Uite-te atent cum arata semnele de circulatie!:))) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles care-i treaba cu pisica asta alba cu cinci degete?
Are cumva de a face cu aruncatul pisicii moarte in ograda altuia?:))) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 16:19:07 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
12 fara 5.... | eodor nastasa | Generalitati | 8 | 13.07.2010 15:02:37 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|