![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este normal ca Duhul Sfint sa apara ca la 50cime si totul sa fie legit! De ce oare totul se face hush-hush, pe dupa perdele si usi zavorite( incepind cu izraelitii)? De ce este Dumnezeu asa de sfios? ...intreb si eu din nou ca nestiutorul Toma? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hush-hush?!:)))Cel de Sus este sfios?!:)))Omule,spre sa cunosti un avocat bun si nu ma refer la unul care sa te ajute pe lumea asta.PS:dupa faza cu ,,vantu naprasnic" Apostolul Petru citeza din Ioil si Psalmi ca sa le explice..dar deja cred ca vorbesc fara sens.Bafta si toate cele bune:)) Last edited by Scotsman; 03.01.2011 at 23:05:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii expresia aceea ADEVARATA: Nu exista nimeni FARA DE PACAT, adica NEMINCINOS Toata lumea fara exceptie, este un lucru clar in Teologie! Last edited by andreicozia; 03.01.2011 at 23:13:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Update:la faza cu ,,nimeni fara de pacat"spectrul de intelegere este mai larg decat stricta raportare la falsificarea realitatii.Pentru detalii vezi Efeseni 2:1-3.Oricum,s-ar putea sa fim mai aproape decat credem de a vedea inceputul sfarsitului(se cam scurge nisipul timpului din clepsidra discutiilor sterile):ipoteza>Vulcanul Campi Flegrei se trezeste.O intrebare imi vine in cap(ca sa nu fiu offtopic fata de topic):care au fost cuvintele Mantuitorului cand a inceput sa propovaduiasca? Last edited by Scotsman; 04.01.2011 at 00:04:13. |
|