![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mantuitorul la Cina cea de Taina?
|
|
|||
|
|||
![]()
Zi odată, nu ne mai ține în suspans, sunt mai multe pietre de temelie a Bisericii, vreau și eu să știu la care te referi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Potrivit Cuvântului lui Dumnezeu există doar o singură Biserică Creștină care este alcătuită din cei răscumpărați prin sângele Domnului IIsus Hristos. Această Biserică a luat naștere când s-a pogorât Duhul Sfânt în Ziua Cincizecimii, la 10 zile după înălțarea Domnului Iisus Hristos. Evenimentul este relatat în capitolul 2 al cărții Faptele Apostolilor.
Varianta ta, Florin-Ionut? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhul Sfant! |
|
|||
|
|||
![]()
Evreul Sfintul Petru?
|
|
||||
|
||||
![]()
Melissa, ai 3 de zece!
Sfanta Treime e ctitorul, pentru ca toate lucrarile dumnezeiesti sunt lucrari ale Celor Trei Persoane. In cazul de fata, Duhul Sfant a fost trimis de Fiul de la Tatal. Niciuna dintre Persoane nu lucreaza singura, ci este o conlucrare a Celor Trei Persoane din Sfanta Treime. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Petre,tu esti piatra pe care voi zidii biserica mea,ce nici portile iadului nu o vor birui pe dinsa.Cred ca acolo a incoltit si la cinciecime[pentecosti]sa desavirsit lucrarea.
sa luam aminte pace tuturor.si Duhului Tau. |
|
||||
|
||||
![]()
Bravo!
![]() Asteptam si alte intrebari interesante si instructive din partea voastra. Daca nu aveti, vin eu cu alt test-fulger. :)