![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din moment ce nu au folosit termenul, nu aveau cum să-l contrazică... ![]() Citat:
Vaaai, dar cât de urât vorbiți despre închinarea la maica Domnului!... Nț, nț! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In pilda robului nemilostiv din Matei 18:21-35, Domnul Iisus Hristos ne vorbeste despre iertarea lui Dumnezeu. Acel "personaj important" este Insusi Dumnezeu: "Tot asa vã va face si Tatãl Meu cel ceresc, dacã fiecare din voi nu iartã din toatã inima pe fratele sãu."(Matei 18:35) Dvs. vreti sa stoarceti cu orice pret argumente in favoarea inchinarii in fata picturilor. Ma astept sa veniti si cu alte argumnete surprinzatoare. Totusi, va rog sa aveti respect pentru Cuvantul lui Dumnezeu. Nu este instrumentul dvs., cu care sa va argumentati nascocirile. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are nici o importanta ce sunt. Important este sa ne placa adevarul si sa-L cautam, pentru a-L respecta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ESTE O PILDA!! ADICA O INTAMPLARE RELATATA CA ORICINE SA POATA PRICEPE. Ei, in acesta PILDA exista doua personaje, un stapan si un datornic. Datornicul cade ,realmente, in fata stapanului ( asta era forma de salut si respect la acea vreme), pana in evul mediu se facea o reverenta ca forma de salut ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ignoranta, agresivitatea si lipsa de cultura si neputinta de a pricepe si analiza o fraza simpla ma face sa ma opresc din orice dezbateri cu acest 'musafir' obraznic si nepoftit,care are si impertinenta sa judece ceea ce nu intelege nici macar literar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Detaliati putin. La ce fel de "persoanaje importante" putem sa ne inchinam? Dati, va rog, cateva exemple concrete. |
|
|||
|
|||
![]()
esti un sectar cam obrazic!.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"nici daca ar invia cineva din morti, tot nu ar crede"....asta e parerea mea si in cazul tau... Citat:
O sa dezamagesti pe ceilalti NP, care nu fac parte din secta ta, si care au o alta idee cu privire la mantuire si la invatatura biblica... Tu , ca si toti NP, va folositi de invatatura Bibliei, numai ca aveti probleme la intelesul ei.... DE CE? si baptistii, ca si penticostalii, ca si AZS, ca si iehovistii etc. au la baza Biblia, si totusi apare aici o Babilonie de idei... Citat:
De unde stii tu ca nu s-au inchinat la icoane, ca in NT nu se spune acest lucru? Unde se spune ca crestinii nu au voie sa se inchine la icoane? da-mi locatia Biblica, ca eu am un lapsus...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare ca noi ne inchinam la panza, lemn, etc????
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|