![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
18. Și Simon văzând că prin punerea mâinilor apostolilor se dă Duhul Sfânt, le-a adus bani,
19. Zicând: Dați-mi și mie puterea aceasta, ca acela pe care voi pune mâinile să primească Duhul Sfânt. 20. Iar Petru a zis către el: Banii tăi să fie cu tine spre pierzare! Căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agonisește cu bani. 21. Tu n-ai parte, nici moștenire, la chemarea aceasta, pentru că inima ta nu este dreaptă înaintea lui Dumnezeu. 22. Pocăiește-te deci de această răutate a ta și te roagă lui Dumnezeu, doară ți se va ierta cugetul inimii tale, 23. Căci întru amărăciunea fierii și întru legătura nedreptății te văd că ești. 24. Și răspunzând, Simon a zis: Rugați-vă voi la Domnul, pentru mine, ca să nu vină asupra mea nimic din cele ce ați zis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu mai zic de cazul Anania si Safira.Cat despre Duminica, intotdeauna a fost ziua intai a saptamanii. Depinde de unde incepi numaratoarea
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta este blestem:
"Iar Petru a zis către el: Banii tăi să fie cu tine spre pierzare! Căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agonisește cu bani. 21. Tu n-ai parte, nici moștenire, la chemarea aceasta, pentru că inima ta nu este dreaptă înaintea lui Dumnezeu" |
|
|||
|
|||
![]()
Nici acest caz, nu este unul de blestemare.
Asta o știe fiece ortodox practicant, însă marea masă a ortodocșilor știau că duminică este ziua a șaptea, deci ziua de odihnă poruncită de Dumnezeu. Sute de anii minciuna aceasta a fost întreținută voit sau nu prin calendar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta intre binecuvantare si blestem este foarte clara. Diferenta intre Noul si Vechiul Testament este doar aceea ca Domnul a luat asupra sa toate blestemele pacatelor noastre. Bineinteles a celor ce cred in jertfa Lui adica a celor chemati dupa voia Sa.Altfel TOTI am fi blestemati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar voi, așa, în general, ce părere aveți despre Biserica Ortodoxă? Sincer acum!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|