Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2011, 18:18:51
Melissa
Guest

Implicit o MICA corectie pe text....

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
CEI CARE SE RAD DE BISERICA , FACAND EMISIUNI DE DIVERTISMENT PE BAZA RELIGIEI, ar trebui sa isi vada de treaba.
Corect este :CEI CARE RAD ...
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 18:37:15
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de redandrei90 Vezi mesajul
Serban Huidu este in coma in Austria. Se adevereste ce spunea cineva pe alt toipic: Azi suntem bine merci si maine in coma sau nu mai suntem...

Sa dea Bunul Dumnezeu sa se refaca si sa fie linga copilasii lui fiindca are mare nevoie de el.
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 19:09:44
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
Serbanica fara frica... Sa-l ajute Dumnezeu sa nu ramana cu sechele
Sarmanul Huidu!... Dumnezeu il va ajuta,pentru ca Dumnezeu ,dupa cum stim,nu are pe nimeni de pierdut.In privinta sechelelor,eu cred ca nu mai era nevoie de acest "incident"...Glumeam,desigur.Cam macabru,dar...glumeam.
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 19:36:18
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergare i-a fost dat la preoție iar acesta odată primii să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu ct nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)
Lui Huidu insanatosire grabnica,si....LUMINA!
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti .
Toate bune!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 21:02:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Dumnezeu il ajuta , sa speram ca va realiza odata si odata ajutorul dat ! S-a trezit din coma indusa si a vorbit , a intrebat de copii . Slava lui Dumnezeu pentru toate !+
Vechi 01.01.2011, 23:28:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit scurta precizare !

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergi să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu care i-a fost dat la preoție iar acesta odată primit nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)
Am vazut ca si aici dar mai ales in alte locuri multi crestini isi manifesta ostentatia cind trebuie sa sarute mina preotului .
Cei care sunt mai avansati in viata duhovniceasca si nu fac aproape nimic din viata lor laica sau duhovniceasca fara binecuvintarea duhovnicului stiu care este reala valoare a acestei atitudini.
Atunci, sensul sau semnificatia acestora este ca saruta mina care-l binecuvinteaza, ca semn de multumire, smerenie si respect !
Ceilalti sunt de inteles de ce se opresc in sofismele ispititorului motivind pt. asistenta tot felul de ,,neintelesuri"!
Cit despre batrinul Cleopa ... stie el ce zicea !
Vechi 01.01.2011, 23:35:09
anatolie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Corect este :CEI CARE RAD ...
Am corectat greseala Melissa ,eu nu ma compar cu tine, tu cercetezi cuvant cu cuvant.
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara.

@Antoradoi:
Te rog sa te mai documentezi in privinta Tainei Preotiei.

Doamne ajuta!

Last edited by anatolie; 01.01.2011 at 23:39:16.
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 23:50:46
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Implicit

Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii.
Vechi 02.01.2011, 00:04:57
Melissa
Guest

Implicit La multi ani Norvegia ! :-)

Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma Vezi mesajul
Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii.
Sunt foarte de acord cu tine...si cum am mai spus,daca societatea nu i-ar da motive, el nu ar avea obiectul muncii...:-)..
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 00:15:04
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
Am corectat greseala Melissa ,eu nu ma compar cu tine, tu cercetezi cuvant cu cuvant.
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara.

Doamne ajuta!
Nu am vrut sa par profesoara si tu elevul din ultima banca...Toti gresim, cel putin din graba si tot se intampla..
Am corectat cu o intentie buna, chiar daca a sunat probabil prea sec...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tanara in coma alt_inceput Generalitati 21 26.05.2011 11:36:50
Huidu la "Voluntari de profesie" VladCat Generalitati 0 28.01.2011 20:21:35
Parintele Iustin Parvu este in coma cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 48 08.05.2010 10:58:52
Biblia de la Bucuresti (Serban Cantacuzino 1688) ad_riana Stiri, actualitati, anunturi 4 27.04.2010 10:49:43