![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect este :CEI CARE RAD ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa dea Bunul Dumnezeu sa se refaca si sa fie linga copilasii lui fiindca are mare nevoie de el.
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
||||
|
||||
![]()
Sarmanul Huidu!... Dumnezeu il va ajuta,pentru ca Dumnezeu ,dupa cum stim,nu are pe nimeni de pierdut.In privinta sechelelor,eu cred ca nu mai era nevoie de acest "incident"...Glumeam,desigur.Cam macabru,dar...glumeam.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti . Toate bune! |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu il ajuta , sa speram ca va realiza odata si odata ajutorul dat ! S-a trezit din coma indusa si a vorbit , a intrebat de copii . Slava lui Dumnezeu pentru toate !+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei care sunt mai avansati in viata duhovniceasca si nu fac aproape nimic din viata lor laica sau duhovniceasca fara binecuvintarea duhovnicului stiu care este reala valoare a acestei atitudini. Atunci, sensul sau semnificatia acestora este ca saruta mina care-l binecuvinteaza, ca semn de multumire, smerenie si respect ! Ceilalti sunt de inteles de ce se opresc in sofismele ispititorului motivind pt. asistenta tot felul de ,,neintelesuri"! Cit despre batrinul Cleopa ... stie el ce zicea !
|
|||
|
|||
![]()
Am corectat greseala Melissa ,eu nu ma compar cu tine, tu cercetezi cuvant cu cuvant.
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara. @Antoradoi: Te rog sa te mai documentezi in privinta Tainei Preotiei. Doamne ajuta! Last edited by anatolie; 01.01.2011 at 23:39:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte de acord cu tine...si cum am mai spus,daca societatea nu i-ar da motive, el nu ar avea obiectul muncii...:-)..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am corectat cu o intentie buna, chiar daca a sunat probabil prea sec... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tanara in coma | alt_inceput | Generalitati | 21 | 26.05.2011 11:36:50 |
Huidu la "Voluntari de profesie" | VladCat | Generalitati | 0 | 28.01.2011 20:21:35 |
Parintele Iustin Parvu este in coma | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 08.05.2010 10:58:52 |
Biblia de la Bucuresti (Serban Cantacuzino 1688) | ad_riana | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.04.2010 10:49:43 |
|