![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, la dilema ta, asa cum ti-a transmis si Mihnea Dragomir nu trebuie sa primesti si mai ales...sa asculti de parerea unuia si a altuia, ci numai de cuvantul duhovnicului tau. Multi considera ca poti foarte bine sa-l slujesti pe Dumnezeu si in viata laica daca iti intemeiezi o familie si o duci spre credinta. Sa ai copii pe care sa ii inveti drumul drept este mai placut Domnului. Cu multa rugaciune si cu indrumarea duhovnicului tau, am certitudinea ca vei pasi pe drumul pe care trebuie. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
``Cel ce vrea sa-mi urmeze Mie, sa-si i-a crucea sa si sa vina dupa Mine``
Daca tu te-ai gandit sa lasi toate cele lumesti ca sa fi mai aproape de Dumnezeul este minunat! Dar Satana iti pune piedica, Mantuitorul ne avertizeaza. Sa sti ca si intr-o familie te poti mantui, dar sa fie o FAMILIE crestina practicanta. Urmeazati inima, dute unde esti chemat, asculta glasul Lui DUMNEZEU! |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc fratilor pentru ajutor...
Cer iertare celor ce cred ca eu vreau sa ma amuz sau sa fac vre-o gluma... Am pus in discutie tema cipurilor, si cand sa ajuns la vorba ca nu o sa le accept sub nici un chip, sa terminat parca totul... toata intelegerea dintre noi doi... Cred ca am facut corect, nu ? Cipurile pe viitor nu trebuie acceptate sub nici o forma sau motiv.... Motivatia celor mai multi e ca vor avea copii, una alta, si ei trebuie sa invete, trebuie sa ii creshti si ca ar trebui acceptate... Last edited by Silencer; 20.12.2010 at 21:39:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Spui ca nu stii cum e la manastire.Mergi acolo,stai macar o luna,fa ascultare si dupa aceea vezi daca te integrezi.
Mai inainte explica-i prietenei tale ce si de ce vrei sa faci,vezi daca e capabila sa te inteleaga si sa te astepte.Daca nu te poate astepta acum,nu va putea sa te astepte nici cand vei pleca in deplasare in interes de serviciu pentru o zi. Daca nu reusesti sa te deprinzi cu viata din manastire,si nici prietena actuala nu te va intelege,nu cred ca e o nenorocire. Retragerea la manastire trebuie sa fie din convingere,nu conditionata de o alta persoana. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai noi doi doar mergeam spre a fi foarte apropiati, da am pus tema cipurilor ce va fi pe viitor, cand am spus ca daca se va ajunge la asa ceva(peste 20,30,40 de ani), voi refuza categoric, si ca ar putea sa insemne refuzul la civilizatie, a zis ca pentru mine nu e importanta familia, si sa suparat... Si asta cam ar pune punct pe totul, nu ? In sens ca nu am fost prea categoric cu refuzul, doar asa spun parintii, ca nu trebuie acceptate sub nici o forma, nu ? Acum nu cred ca va mai fi ceva, da oricum ea cam e in deznadejde, si imi fac griji pentru ea, chiar de nu am ajuns sa la etapa sa fim foarte apropiati....
|
|
|||
|
|||
![]()
Te grabesti undeva? Termina-ti studiile, stai cu fata, vezi ce iese. S-ar putea sa nu mai vrei sa renunti la ea ;p
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Argumentele in privinta existentei lui Dumnezeu | bogdan81 | Biserica Romano-Catolica | 125 | 08.06.2015 00:00:45 |
Opinie extrem de interesanta si nu doar atat, in privinta actelor biometrice | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 04.08.2011 12:26:10 |
Nelamurire in privinta unei icoane a Sfintei Parascheva | Erethorn | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 03.06.2011 21:00:07 |
|