![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Normal,judeca Dumnezeu,nu trebuie sa punem noi atat accent pe un astfel de subiect. Plus ca suntem pe un forum ortodox,e absurd sa-i dam deoparte pe preoti si sfinti si sa discutam despre oameni ca Huidu. Avem si noi necajitii nostrii,nu culmineaza necazul la carcotas. Sper ca ati inteles mesajul meu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne-am rugat pentru mama lui Rodica50 si pentru toti care au cerut ajutorul, si nu ii cunoastem,de ce sa nu ne rugam si pentru Huidu? Am mai intrebat asta astazi...De ce aveti impresia ca dam la o parte preoti si sfinti???/Nu are legatura...din contra, facem fapte demne de ei...NE RUGAM pentru cineva in nevoie.. Si zarva aici o fac cei care au ceva impotriva lui Huidu..in rest ar fi liniste...Tocmai voi duceti subiectul la rang de senzatie tare... Last edited by Melissa; 30.12.2010 at 23:28:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sora crestina,nu am spus nici eu sa nu ne rugam pt. el,doar ca acordam prea mare importanta acestui subiect,cand mai sunt si altele... Iertare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsesem inainte chiar..
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l pazeasca si sa-l ocroteasca!Indiferent de cate rele a facut si cati oameni a enervat nu trebuie sa-i dorim raul sau sa ne bucuram de raul lui ,e mare pacat gandirea asta.I se putea intampla oricui.Sa ne rugam pentru toti asa ne indeamna Biserica si Mantuitorul!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Am citit mesajele de incurajare, si pe cele cu rautati, dar nu ma afecteaza, nu le bag in seama. Oricum sunt putine. Fac recuperare o data pe zi. Merg la bazin si fac recuperare. In aceasta perioada am invatat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce traim! Familia si prietenii. O sa fiu cat mai curand alaturi de voi. E o promisiune!"-Serban Huidu -22 februarie 2011
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Slava Domnului ca si-a revenit!
Sa nu uitam sa-I si multumim Lui Dumnezeu dupa ce Ii adresam diverse cereri.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romanian Global News _ Agentia de Presa a Romanilor de Pretutindeni | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 15.06.2010 22:04:51 |
Ritm alert | florinbrasov0 | Generalitati | 20 | 17.12.2009 10:51:42 |
|