Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2010, 20:11:54
dorinastoica14
Guest

Implicit

Ca om și creștin îi doresc din toată inima să se facă bine și să se întoarcă la famila sa și la tv.

Deși se află în, suferință aș vrea să spun că mie nu-mi placeau unele scenete din emisiunile sale, care ridiculizau preoți, înalte fețe bisericești și chiar unele taine ale bisericii (spovedania, sfânta împărtășania etc ) .
Într-o recentă emisiune era o scenetă despre "afacerile " patriarhului...
Reply With Quote
Vechi 30.12.2010, 20:24:21
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Ca om și creștin îi doresc din toată inima să se facă bine și să se întoarcă la famila sa și la tv.

Deși se află în, suferință aș vrea să spun că mie nu-mi placeau unele scenete din emisiunile sale, care ridiculizau preoți, înalte fețe bisericești și chiar unele taine ale bisericii (spovedania, sfânta împărtășania etc ) .
probabil ca ar fi trebuit sa avem un patriarh care sa nu de ocazia sa se relizeze astfel de scenete...
Reply With Quote
Vechi 30.12.2010, 20:40:59
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
probabil ca ar fi trebuit sa avem un patriarh care sa nu de ocazia sa se relizeze astfel de scenete...
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergi să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu care i-a fost dat la preoție iar acesta odată primit nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 19:36:18
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergare i-a fost dat la preoție iar acesta odată primii să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu ct nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)
Lui Huidu insanatosire grabnica,si....LUMINA!
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti .
Toate bune!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 21:02:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Dumnezeu il ajuta , sa speram ca va realiza odata si odata ajutorul dat ! S-a trezit din coma indusa si a vorbit , a intrebat de copii . Slava lui Dumnezeu pentru toate !+
Vechi 02.01.2011, 19:58:16
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoradoi Vezi mesajul
Lui Huidu insanatosire grabnica,si....LUMINA!
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti .
Toate bune!
Oare cum de-a ajuns așa stâlcit mesajul meu în quote ????
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 20:30:57
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Ma bucur ca isi revina.Dumnezeu sa il ajute si sa ne ajute PE TOTI!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2011, 23:28:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit scurta precizare !

Citat:

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergi să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu care i-a fost dat la preoție iar acesta odată primit nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)
Am vazut ca si aici dar mai ales in alte locuri multi crestini isi manifesta ostentatia cind trebuie sa sarute mina preotului .
Cei care sunt mai avansati in viata duhovniceasca si nu fac aproape nimic din viata lor laica sau duhovniceasca fara binecuvintarea duhovnicului stiu care este reala valoare a acestei atitudini.
Atunci, sensul sau semnificatia acestora este ca saruta mina care-l binecuvinteaza, ca semn de multumire, smerenie si respect !
Ceilalti sunt de inteles de ce se opresc in sofismele ispititorului motivind pt. asistenta tot felul de ,,neintelesuri"!
Cit despre batrinul Cleopa ... stie el ce zicea !
Vechi 04.01.2011, 14:07:22
Adriana Cluj
Guest

Implicit Nici eu nu gust glumele lor deplasate si bataia de joc fata de alti colegi din TV!

Citat:

Am toata compasiunea pentru el si nadajduiesc ca se va face bine, pentru bucuria copiilor, parintilor, sotiei lui...........

Nici eu nu gust glumele lor deplasate si bataia de joc fata de alti colegi din TV care in aceste zile erau ingrijorati sincer de sanatatea lui! La inceput emisiunea avea alte subiecte, mai permisibile... Acum a derapat...........
Aseara, intr-o emisiune la TV, un invitat (Florian Bichir cred ca se numeste) spunea ca ultima emisiune a carcotasilor s-a incheiat cu o sceneta in care era ridiculizat, sau oricum batjocorit, Domnul Iisus.

Oare nu s-au gandit ca nu e voie sa faca asa ceva?

Poate or invata ceva din "intamplarea" asta!
Reply With Quote
Vechi 04.01.2011, 14:57:14
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Aseara, intr-o emisiune la TV, un invitat (Florian Bichir cred ca se numeste) spunea ca ultima emisiune a carcotasilor s-a incheiat cu o sceneta in care era ridiculizat, sau oricum batjocorit, Domnul Iisus.

Oare nu s-au gandit ca nu e voie sa faca asa ceva?

Poate or invata ceva din "intamplarea" asta!
Chiar daca imi place Huidu, nu sunt de acord cu nimeni care il denigreaza pe Dumnezeu...DAAAARRRR ...
Iisus a fost batjocorit de oameni si a patimit de la ei mult mai multe si mare rele si i-a iertat pe toti si a murit pe Cruce pentru ei.
De ce tinem neaparat sa credem ca Dumnezeu are o latura negativa,razbunatoare,rea dar "corecta" in vizunea noastra de oameni ? Noi suntem cu totii LIMITATI.
De ce nu putem percepe ca Dumnezeu e NUMAI IUBIRE si nu are limite in aceasta iubire de oameni a Lui, mai presus de puterea noastra de intelegere????

E si asta o varianta ,nu??
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tanara in coma alt_inceput Generalitati 21 26.05.2011 11:36:50
Huidu la "Voluntari de profesie" VladCat Generalitati 0 28.01.2011 20:21:35
Parintele Iustin Parvu este in coma cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 48 08.05.2010 10:58:52
Biblia de la Bucuresti (Serban Cantacuzino 1688) ad_riana Stiri, actualitati, anunturi 4 27.04.2010 10:49:43