![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
" pe sticla",si altii sa rada.Si castiga bine,de s-a dus la schi in strainatate. Deci sa ne rugam pentru el,chiar daca traieste,si inca bine,din batjocorirea altora. |
|
||||
|
||||
![]()
rautate, invidie, lasitate, mizerie, un neom ...
|
|
|||
|
|||
![]()
:-) vezi ce chestie? si cand e cineva cu piciorul in groapa,se mai trezeste cate unul sa il calce pe cap...si vorbim de credinta pe acest forum..
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa-l ajute Dumnezeu sa scape! Cum se mai simte, stie cineva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii il apreciaza pt ca se bucura sa rada si sa batjocoreasca pe altii. ![]() Daca ar fi fost un nestiut nu se lovea de un pom, poate. Sunt oameni care s-au nascut pentru a suferi, dar nu stie nimeni de ei. Cine vrea sa-i cunoasca daca nu amuza, daca aduc aminte de boala si moarte? Stiti de bebelusul Siluan, de exemplu? De copilasul Mircea-Andrei si Raul (copilasul cu cancer) - nu mai caut treadurile acum? ca sa dau doar cateva nume care s-au postat in ultima vreme pe forum. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu a avut mila si de el. Doar prin semne ne vorbeste Dumnezeu. Un necaz, o boala ne arata ca ceva este in neregula cu viata noastra. Dumnezeu in marea Sa mila ne iubeste cu cate o ingaduinta. Sa dea Domnul sa vina pe calea cea buna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gresit.Oamenii il apreciaza pentru ca face haz de necazul natiunii, cu mult umor si inteligenta!Daca societatea nu i-ar da motive, nu ar avea DESPRE CE face emisiunea!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand, eu rar am privit programele lui huidu (cu ani in urma cand aveam si eu tv) si tin minte ca batjocorea preotii si biserica. In al treilea rand, hazul de necaz nu duce la schimbare, ci la ACCEPTARE! Te rog sa vezi cum biserica ortodoxa din Grecia a luat atitudine impotriva euromasoneriei, chemand credinciosii la credinta si la renuntare (asceza). Cred ca aceasta este o atitudine ortodoxa, nu sa razi prosteste in fata televizorului. Si in timpul comunismului lumea facea bascalie. Dar oamenii adevarati au suferit pentru Hristos, nu au facut bascalie. Sunt multe de spus.. Dar roaga-te pt Huidu. Astept sa vad aceeasi efervescenta pe threadurile dedicate micutilor Siluan, Mircea Andrei etc... (copii nevinovati care sufera pentru rascumpararea pacatelor altora!) (ps eu chiar ma gandeam zilele trecute sa deschid un thread despre experimentele de la Aiud si alte parti... dar cred ca nu este cazul. Clar!) |
|
||||
|
||||
![]()
A fost o vreme in care apreciam spiritul lor critic, de asta ne place si Caragiale, nu?
Era un dicton latinesc cum ca ,,prin ris se biciuiesc moravurile!,, si cit timp au facut asta cu umor si ironie fina, dar si cu bun simt mi-a placut si mie emisiunea lor! Ulterior au c-am deviat, evident de dragul audientei, spre picanterii ajungand sa-mi devina daca nu nesuferiti cel putin obositori. Chiar daca se gasesc destule voci care sa tune si sa fulgere pe seama degradarii emisiunii lor, sa nu uitam ca pe patul acela de spital e un frate ortodox si mi se pare mai mult decit crestineste sa ne rugam pentru el! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da Ana, ma rog pentru Huidu!Si uite ca da si roade...:-) Isi revine frumos! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romanian Global News _ Agentia de Presa a Romanilor de Pretutindeni | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 15.06.2010 22:04:51 |
Ritm alert | florinbrasov0 | Generalitati | 20 | 17.12.2009 10:51:42 |
|