![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine este din judetul Bistrita-Nasaud,sau din apropiere poate face un pelerinaj la Manastirea Sf. Prooroc Ilie,loc.Nuseni.Acolo se afla Parintele Paisie.Nu cred ca cine va merge acolo va veni cu problemele nerezolvate.Un om de o inalta stare duhovniceasca,de o vasta cultura,numai cand te-a privit te cutremuri,caci te patrunde pana in sufletul tau..A refuzat sa intre in treapta arhieriei,la initiativa mitropoliutului Bartolomeu,al Clujului,chiar inainte de a fi ridicat in treapta de episcop a fugit,apoi ca ,,pedeapsa'' a primit ridicarea manastiri despre care v-am vorbit.
Merita sa mergeti pana acolo,si puteti vizita si Manastirea din Parva,tot B-N.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este neapărat necesar să căutăm un preot văzător cu duhul. Orice preot ne poate fi călăuză pe calea mântuirii dacă suntem sinceri în căutarea noastră.
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vazatori cu duhul | Hartford | Generalitati | 65 | 21.01.2020 18:34:05 |
caut preot vazator cu duhul | sunsray | Preotul | 23 | 19.12.2011 09:03:43 |
duhul lumesc | Ioana-Andreea | Generalitati | 2 | 17.07.2010 01:18:20 |
Duhul Evanghelic | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 45 | 28.09.2007 20:25:56 |
|