![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt eu cel care trebuie să judece motivele lui... dar nu așa se procedează, indiferent de greutăți.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdata supravietuieste .Inca nu s-a stabilit diagnosticul final ,pentru ca se face in etape evaluarea lui.Dar cum ramane cu gestul facut?E pardonabil sau nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel ca și acea doamnă învațătoare care a făcut greva foamei și nu a obținut nimic! Există o tendință în societatea actuală de a exagera totul chiar și sondajele din care rezultă că era mai bine pe vremea comuniștilor! Dacă știe cineva care îi este numele să-l scrie și să ne rugăm pentru el. |
|
||||
|
||||
![]()
E adevărat că sinuciderea e un gest de neiertat, dar să ne rugăm să-i dea Dumnezeu zile spre pocăință și mântuire. La Dumnezeu, totul este posibil și iartă infinit mai mult decât oricare dintre noi. Doamne ajută! Ferește-ne, Doamne, și pe noi de ispita judecării aproapelui nostru.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vor veni vremuri și mai grele iar dacă suntem foarte legați de cele materiale nu vom putea rezista. Am spus doar că un creștin care merge la biserică,se spovedește și se împărtășește nu face gesturi extreme. Trăim timpurile pe care le merităm și avem conducători după timpuri. Doamne ajută |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Doamne ajută și hai să ne rugăm pentru Adrian Sobaru!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suicidul este probabil unul din puținele păcate ce odată săvârșite nu se mai pot ierta. Deznădejdea este lipsa de încredere în Dumnezeu... necredința. Necredința că Domnul este cu tine. Nu este scuzabil suicidul nici în veacul acesta nici în celălalt.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai fost vreodata la cimitir ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 03:56:36 |
Protest pentru adeavar | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.10.2009 13:42:03 |
Mars de Protest... | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 65 | 09.06.2009 09:14:33 |
Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 02:49:02 |
PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 12:47:46 |
|