![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza pentru ca zeii sunt foarte diversi si fiecare are pretentiile lui. Ca o paranteza, exista zei foarte sexuali, ceea ce nu e cazul in crestinism. Asa incat conteaza daca venerezi un zeu care te judeca dupa calitatea actului sexual sau un zeu care iti cere sa de limitezi la cateva zile pe an si doar in anumite pozitii.
|
|
||||
|
||||
![]()
" Sa nu se tulbure inima voastra ; credeti in Dumnezeu , credeti si in Mine " . . .
|
|||
|
|||
![]()
Despre ce a spus el in acel citat pe care l-am postat.Ma intereseaza cum abordezi tu ceea ce a spus el.Multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
" Adevarat , adevarat zic voua : Cel ce crede in Mine va face si el lucrurile pe care le fac Eu , si mai mari decat acestea va face , pentru ca Eu ma duc la Tatal . Si orice veti cere intru numele Meu , aceea voi face , ca sa fie slavit Tatal intru Fiul " .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As putea spune ca e aproape corect ... Atat timp cat Dumnezeu exista doar in mintea omului, El este doar al tau si tu al Lui. "Aici este miezul unirii cu Dumnezeu si toata taina religiei"[i]Teofan Zavoratul |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Caci multi , despre care v-am vorbit adeseori , iar acum va spun si plangand , se poarta ca DUSMANI AI CRUCII LUI HRISTOS . Sfarsitul acestora este pieirea . Pantecele este dumnezeul lor , iar marirea lo este intru RUSINEA lor , ca unii care au in gand cele pamantesti . . . "
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In ce sens ar schimba-o?