Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2010, 17:35:42
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de medusa Vezi mesajul
Si asta inseamna precautie? sa refuzi cardul de sanatate? mi se pare ridicol.
O pildă pe pe acest site:
"Cum se strecoara pacatul in viata

Un arab locuia intr-un cort si se ocupa cu tamplaria. Intr-o zi auzi un zgomot la usa din panza a cortului.

- "Cine e?"

- "Eu, camila. Lasa-ma sa-mi incalzesc nasul in cortul tau. Afara e foarte frig".

- "Bine, dar sa nu intri mai mult". Isi vazu de treaba mai departe. Cand se intoarse, camila era cu tot capul in cort.

- "Nu ti-am spus sa nu intri?"

- "Mi-era frig la cap si m-am gandit ca daca m-ai lasat sa-mi incalzesc nasul, imi vei lasa si capul. Nu mai inaintez, ai incredere".

- "Bine, dar sa nu mai inaintezi". Cand vazu ca arabul, atent la lucrul sau, nu-i mai dadu nici o atentie, camila intra si cu umerii si cu picioarele de dinainte. Cand o vazu arabul, se supara si-i porunci sa iasa imediat. Vru sa ia ceva s-o loveasca, dar in clipa aceea camila intra cu totul inauntru si-l azvarli pe arab afara. Arabul nici nu avu timp sa-si ia ceva cu el. Camila deveni stapana cortului!

Asa e si cu pacatul pe care il lasam putin cate putin sa ni se strecoare in viata. In cele din urma pune stapanire pe noi."
http://www.crestinortodox.ro/pilde/c...ta-121684.html

Așa și cu cipurile, intră treptat, mai întâi documentele biometrice, nasul cămilei, apoi cipurile.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 18:14:21
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

Bine, dar retine ca deja camila a intrat in cortul tau. Pentru ca ai buletin de la 14 ani, esti trecuta cu datele tale la Politie, la Fisc, daca ai serviciu impozitul iti este luat de Stat fiind arondat CNP-ului tau la somaj, la pensii, la sanatate, peste tot esti inregistrata.
Trebuie sa stearga datele tale, nu?
Gandeste-te ca un card de sanatate este pentru buna functionare a sistemului medical si nu are legatura cu Anticristul. Ce treaba are Anticristul cu cardul tau? Crezi ca contul din banca nu ti-l poate bloca decat daca ai cardul implantat in frunte sau pe mana? Poate sa-ti blocheze si contul la fel de bine, fara probleme.
Statul oricum te controleaza. Tu nu stii, ca esti mica, dar la SRI exista dosare electronice pentru fiecare cetatean al Romaniei. De Stat nu ai cum sa scapi. Si un cip pe mana nu inseamna nimic, daramite un card de sanatate sau orice fel de card. Cand te duci sa scoti alocatia, folosesti cardul, nu? pentru ca altfel nu poti scoate banii din bancomat. Si ce e rau in asta, in a scoate niste bani din bancomat? unde este pacatul? si care e pericolul?
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 18:20:58
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de medusa Vezi mesajul
Bine, dar retine ca deja camila a intrat in cortul tau. Pentru ca ai buletin de la 14 ani, esti trecuta cu datele tale la Politie, la Fisc, daca ai serviciu impozitul iti este luat de Stat fiind arondat CNP-ului tau la somaj, la pensii, la sanatate, peste tot esti inregistrata.
Trebuie sa stearga datele tale, nu?
Gandeste-te ca un card de sanatate este pentru buna functionare a sistemului medical si nu are legatura cu Anticristul. Ce treaba are Anticristul cu cardul tau? Crezi ca contul din banca nu ti-l poate bloca decat daca ai cardul implantat in frunte sau pe mana? Poate sa-ti blocheze si contul la fel de bine, fara probleme.
Statul oricum te controleaza. Tu nu stii, ca esti mica, dar la SRI exista dosare electronice pentru fiecare cetatean al Romaniei. De Stat nu ai cum sa scapi. Si un cip pe mana nu inseamna nimic, daramite un card de sanatate sau orice fel de card. Cand te duci sa scoti alocatia, folosesti cardul, nu? pentru ca altfel nu poti scoate banii din bancomat. Si ce e rau in asta, in a scoate niste bani din bancomat? unde este pacatul? si care e pericolul?
Da, am buletin, dar fără cip.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 18:25:44
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Da, am buletin, dar fără cip.
dar asa are toata lumea, simple carti de identitate facute din plastic.
si chiar daca le pune un cip, acel cip nu presupune nimic decat datele scrise pe plasticul din care e facuta cartea de identitate, big deal !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13