Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2010, 18:29:43
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
adevarul este caci cu un ateu nu se poate discuta decit in limba care el o poate pricepe,eu te-am introdus direct in pateric si mintea ta marginita nu vrea sa rumege aceasta mincare tare.tu ai vrea un Dumnezeu subordonat mintii tale,oare Dumnezeul nostru celTare si Puternic nu ingenuncheaza in fata nicicui,fiind-ca a facut-o la jertfa o data pentru tot-deauna.
Dintr-o experiență anterioară cu ateii pot spune că ei nu pricep nici dacă le vorbești pe limba lor. Nu merge nici cu teologie, nici cu mărturii, nici cu știință, nici cu logică, nici cu dovezi materiale, cu NIMIC.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2010, 18:48:20
cristian67
Guest

Implicit Arsenie Boca despre ateism

ATEISMUL
21. Obârșia ateismului este în Templul din Ierusalim.
22. Ateismul este o infirmitate, o monstruozitate și o eroare fundamentală a naturii umane.
23. Dacă ai bate pe un ateu cu dovezile ca pisălogul în piuliță și tot nu vei desface pe nebun de la nebunia sa.
24. Mintea care cugetă că nu există Dumnezeu cade în propria sa sentință, căci a te lupta din toate puterile împotriva a ceea ce nu există dovedește nebunia acestei lupte, nonsensul, absurdul și prin urmare și (nebunia) minții care o conduce.
25. Necredincioșii, spre rușinea noastră, își cred necredinței lor mai mult decât credem noi credința noastră.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2010, 19:17:56
cristian67
Guest

Implicit cred intru unul Dumnezeu

Nimeni dintre oameni și nici un popor nu poate trăi pe pământ, fără credință în Dumnezeu. Chiar dacă unii și-au pierdut credința, ei cred totuși în ceva: cum ar fi filozofia, arta, muzica, cărora le atribuie un adevărat cult, în locul cinstirii lui Dumnezeu.
Aceștia sunt fie atei, fie idolatri și nu au nici o speranță de mântuire, dacă nu se leapădă de idolii lor și nu se întorc la adevăratul Dumnezeu.
Fericit este creștinul care adoarme rostind CREZUL. Mintea lui se înalță la Dumnezeu, Puterile Îngerești îl acoperă ca pe o ființă binecunoscută, iar diavolii se îndepărtează rușinați.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 11:59:29
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
23. Dacă ai bate pe un ateu cu dovezile ca pisălogul în piuliță și tot nu vei desface pe nebun de la nebunia sa.
Problema voastra e ca dovezile sunt de partea ateului. Evident o sa spuneti ca de fapt el e nebun ca doar asa scrie in Biblie.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2010, 21:29:07
mihaila_alin
Guest

Implicit pentru mine este lamurit lucru

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dintr-o experiență anterioară cu ateii pot spune că ei nu pricep nici dacă le vorbești pe limba lor. Nu merge nici cu teologie, nici cu mărturii, nici cu știință, nici cu logică, nici cu dovezi materiale, cu NIMIC.
sfinta scriptura zice:nebunul spunene-n mintea lui ca nu exista Dumnezeu!.tot scriptura spune:inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu.iata ce se intimpla cind creatura vrea sa se ridice deasupra Creatorului,sau sa il judece de parca nu ar mai fi fost odata judecat gresit.Maranata[Domnul vine]dar nu mai vine sa fie judecat, vine ca un BIRUITOR caci el este cel ce a Biruit lumea, EL vine sa judece vii si mortii, dreptii si nedreptii,si vai de lemnul uscat caci cu cel "verde"ce au facut ateii?.mai este vreme de pocainta dar timpul e scurt si vad ca lumea se departa tot mai tare de DUMNEZEU,parindu-li-se ca este ceva firesc acuma dupa mai bine de 2000de ani,si se duc dupa ceia-ce mintea lor limitata gindeste,lasind cele vesnice in schimbul celor vremelnice.Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac,si le lumineaza mintea cu lumina,Dumnezeiestilor Tale Evanghelii.Amin.Amin.Amin.

Miluieste-ne Dumnezeule dupa mare Mila ta auzi-ne si ne Miluieste.
camy nu dispera poate este o zi de intoarcere si pt.ai1 si ai2.

Last edited by mihaila_alin; 20.12.2010 at 21:37:06.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 10:48:03
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
Miluieste-ne Dumnezeule dupa mare Mila ta auzi-ne si ne Miluieste.
camy nu dispera poate este o zi de intoarcere si pt.ai1 si ai2.
E plin în jurul meu de "căldicei", iar bunica mea este atee. Toți au mintea blocată pe prostiile lor din cap. Oricum eu făceam referire la faptul că am postat comentarii pe un blog ateu și respingeau toate argumentele, chiar dacă le vorbeam pe limba lor.
Reply With Quote
Răspunde