![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am duhovnic de manastire, dar de la Radu Voda imi place cel mai mult un parinte foarte inalt, roscat, bland, foarte calm si care inspira un duh de rugaciune... Imi place foarte mult cum slujeste, rosteste rar cuvintele, fara graba si vorbele lui au o cadenta linistitoare.
|
||||
|
||||
![]()
De la Darvari cunoaste cineva vreun duhovnic?Multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Din sectorul 6,mai pe la periferie, stiti unde as putea gasi un preot intelegator?
|
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Teofil, care este si staret. Mi'a fost profesor si mi'a placut mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stii cumva si cum il cheama? Atanasie parca?
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu stiu, m-am multumit doar cu prezenta lui frumoasa, binecuvantata...
In orice caz, cei care merg la Manastirea Radu-Voda il vor remarca repede, fie si datorita staturii lui neobisnuite... :) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca am nimerit cel mai potrivit titlu la care sa postez cele ce urmeaza...
Citeam un articol pe un alt site despre spovedanie, cuvantul Parintelui Sofian Boghiu, apoi am citit si comentariile, discutiile, multe dintre ele mi s-au parut foarte interesante, bune de luat aminte. aici: http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...#comment-69798 Unul (Alin-7) dintre cei care a scris acolo a povestit, cu umor, despre propria experienta, si am retinut din cuvintele lui: ""- “sa vez ca nu e nevoie numa de-un “duhovnic iscusit in curatirea launtrica, cu discernamant si rabdare si mai ales traitor al rugaciunii si al lucrarii celei bune”, ii nevoie si de-un ucenic”. - “Ca orice priza are nevoie si de-un shtechier d’ala, pe masura, ca sa circule ilectronu”, completez io. Zice: “da”."" Daca credeti ca va foloseste va invit sa cititi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un parinte cere ajutor | george12345 | Generalitati | 43 | 23.06.2016 12:29:33 |
un parinte necunoscut | windorin | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 13.02.2013 23:37:09 |
Cautarea unui Parinte Duhovnic | Lucian_craciunescu | Pocainta | 7 | 20.11.2010 20:01:03 |
parinte duhovnic | cristinavalcu | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 07.11.2010 02:49:18 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|