|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Sa va dea Dumnezeu numai binecuvantari! As vrea sa te intreb, daca poti raspunde, ce atitudine ai avut: i-ai vorbit desopre credinta sau a devenit ea curioasa vazand ca te duci la biserica? Nu intreb din curiozitate, am un motiv personal pentru a aduna marturii despre acest subiect. 
				__________________ "Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Oricum, ea si-a dat seama ca ortodoxia este o cale nobila de existenta, care merita atentia. Iar eu imi pun mari sperante in sotia mea, deoarece stiu ca samanta semanata a cazut intr-un pamant bun, pe care l-am ales cu grija mai dinainte. Acum ati descoperit un alt motiv pentru care mi-am petrecut timpul tastand mii de mesaje aici. :) 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ma bucur pentru tine frate Ionut.Cand se intoarce un om la Hristos,la credinta adevarata,in Mantuitor,in Dumnezeu e un lucru mare,o minune ca sa zic asa.Dumnezeu a castigat un suflet iar sotia ta a castigat pe Dumnezeu.Asta cred eu Numai bine | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Intrebam pentru ca stiu cazuri cand ravna unuia il indeparteaza pe celalalt de Biserica, chiar daca este credincios - prin opozitie. Sau nu stiu, mi-e greu sa inteleg exact, poate din cauza ca cel care merge la biserica nu respecta in inima lui libertatea celuilalt, chiar daca o respecta cu vorbele. Credinta e o treaba foarte delicata. 
				__________________ "Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Daca acea ravna presupune exagerari si habotnicie, atunci partenerul se va sminti si nu-si va dori asa o existenta. Este de inteles. Cum scrie la Timiseni la manastire, dreapta socoteala este cununa faptelor bune. Ar trebui sa ne-o dorim cu totii. 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Sfintirea apei si a casei de Boboteaza | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 18 | 06.01.2010 16:21:35 | 
| Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 19:17:06 | 
| Rugaciune pentru cumpararea casei | anelice | Generalitati | 1 | 06.08.2009 13:49:28 | 
| SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, ocrotitorul casei noastre | icamilin | Diverse Sarbatori | 10 | 07.01.2009 23:37:54 | 
| Floarea de la coltul casei | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 06.12.2007 14:00:29 | 
|  |