![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa va dea Dumnezeu numai binecuvantari! As vrea sa te intreb, daca poti raspunde, ce atitudine ai avut: i-ai vorbit desopre credinta sau a devenit ea curioasa vazand ca te duci la biserica? Nu intreb din curiozitate, am un motiv personal pentru a aduna marturii despre acest subiect.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, ea si-a dat seama ca ortodoxia este o cale nobila de existenta, care merita atentia. Iar eu imi pun mari sperante in sotia mea, deoarece stiu ca samanta semanata a cazut intr-un pamant bun, pe care l-am ales cu grija mai dinainte. Acum ati descoperit un alt motiv pentru care mi-am petrecut timpul tastand mii de mesaje aici. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur pentru tine frate Ionut.Cand se intoarce un om la Hristos,la credinta adevarata,in Mantuitor,in Dumnezeu e un lucru mare,o minune ca sa zic asa.Dumnezeu a castigat un suflet iar sotia ta a castigat pe Dumnezeu.Asta cred eu
Numai bine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebam pentru ca stiu cazuri cand ravna unuia il indeparteaza pe celalalt de Biserica, chiar daca este credincios - prin opozitie. Sau nu stiu, mi-e greu sa inteleg exact, poate din cauza ca cel care merge la biserica nu respecta in inima lui libertatea celuilalt, chiar daca o respecta cu vorbele. Credinta e o treaba foarte delicata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca acea ravna presupune exagerari si habotnicie, atunci partenerul se va sminti si nu-si va dori asa o existenta. Este de inteles. Cum scrie la Timiseni la manastire, dreapta socoteala este cununa faptelor bune. Ar trebui sa ne-o dorim cu totii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintirea apei si a casei de Boboteaza | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 18 | 06.01.2010 15:21:35 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
Rugaciune pentru cumpararea casei | anelice | Generalitati | 1 | 06.08.2009 12:49:28 |
SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, ocrotitorul casei noastre | icamilin | Diverse Sarbatori | 10 | 07.01.2009 22:37:54 |
Floarea de la coltul casei | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 06.12.2007 13:00:29 |
|