|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

"Fericiți cei blânzi, că aceia vor moșteni pământul." Omul blând nu-și va face niciodată dușmani și va fi mereu respectat. (Numai să n-aibă nicio tangență cu politica) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Te inseli, Camy, aproape  toti Sfintii, in viata lor au indurat- si erau Sfinti! Dar, asa cum spuneai, e nevoie sa arati dragoste, iertare, intelegere, dar nu fara Dumnezeu- adica , te supara cineva?- Trimite-ti permanent gandul la Dumnezeu si  supararile nu-si mai fac cuib in sufletul tau.Atunci te cuprinde fericirea negraita pe care cel ce-ti trimite supararea nu poate sa o aiba.

__________________ Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

În societate funcționează regula. Eu una nu m-am certat cu niciun coleg și niciunul nu m-a înjurat vreodată, deși mulți au un limbaj murdar. În fosta mea clasă am avut parte de niște atacuri politice, pentru ca unii să se răzbune astfel pe tata, care a fost directorul școlii. Majoritatea sfinților au avut parte de atacuri politice.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce legătură are cu ce am zis?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

nu cred ca sfintii au avut treaba in vreun fel cu politica !
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Martirii comunismului erau văzuți ca un pericol pentru comunism, sfinții primelor veacuri un pericol pentru religia de stat etc. Nu trebuie neapărat să fii într-un partid sau într-o funcție în stat ca să ai treabă cu politica. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Nimeni nu poate sti sfarsitul omenirii ? | nesperatu | Generalitati | 10 | 29.12.2012 15:16:57 | 
| Pelerinaj in Grecia ... pe cont propriu! | daniel | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 13.03.2012 01:28:33 | 
| Viitorul omenirii si Pamintului 2009 – 2021 (I) | malmo | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 26.08.2009 02:45:33 | 
| cum sa ajung la Athos pe cont propriu? | cornelpr | Generalitati | 2 | 16.01.2008 14:25:13 | 
|  |