![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La noi in tara trebuie sa fii bastinas ca sa stii dinainte semnele lipsa de circulatie, alea care-s puse prost, gropile si locurile unde poti manca o mancare normala. E o afirmatie in urma experientelor.
Noi ne sinucidem incetisor dand frau liber poftelor de a satisface gustul, de a ne imbuiba cu lacomie. Da, romanii mananca prost, nu pot sa conceapa o saptamana fara o friptura, fara salamuri si mezeluri. Asta e consecinta ignorantei, pentru ca nu ne pasa de sanatatea noastra si a familiei. Nu ne intereseaza, e clar! Cand deschid subiectul despre alimentatia sanatoasa, mi se dau acelasi raspunsuri idioate: o viata am, trebuie sa ma simt bine; oricum o sa mor candva; nu avem ce face ca toata mancarea e otravita... Dovada de indiferenta generala crasa! Ma, aia care nu stiu si mananca porcarii au o scuza, dar aia care stiu si continua sa se otraveasca in mod constient sunt sclavii viciilor si vor infunda in curand spitalele si cimitirele cazand prada maladiilor moderne necrutatoare. Mencinicopschi zice in "Si noi ce mai mancam?" - volumul I - ca peste 300.000 de romani frecventeaza zilnic restaurantele de tip fast-food. Asa au ajuns copiii sa fie mai bolnavi decat parintii si, mai mult, parintii [iresponsabili] au inceput sa-si ingroape propriii copii. Dumnezeu sa-i ierte pe toti si sa-i lumineze pe cei care mai au un dram de minte in cap.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hramuri in Romania ! | windorin | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 05.10.2016 00:11:10 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|