Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2010, 17:27:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Normal că e o diferență de la cer la pământ între a fi cu Dumnezeu și a NU fi cu Dumnezeu.
Camy, este un non-sens ce ai scris aici.
Din nou repet, poate te prinzi acum. Dumnezeu are doua feluri de a gindi, doua feluri de a vorbi, doua feluri de abordare a agresiunii si violentei. Nu are nimic de a face cu - ....inainte era departe de noi iar mai tirziu a venit intre noi. Vocabularul si atitudine ar fi trebuit sa fie IDENTICA.
Dumnezeu este unul 1, nu doi, si nu 12,13, cu El incepe numaratoarea cerurilor si implicit a legilor restrictive pina la noi si in continuare spre Iad, a dualitatii in gindire si fapte, insa cind vine vorba de EL, Dumnezeu ESTE UNIC SI NESCHIMBABIL!
Oare intelegi? Aici este problema nu ca este cineva evreu sau mai stiu eu ce!
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 17:31:35
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Camy, este un non-sens ce ai scris aici.
Din nou repet, poate te prinzi acum. Dumnezeu are doua feluri de a gindi, doua feluri de a vorbi, doua feluri de abordare a agresiunii si violentei. ... Dumnezeu ESTE UNIC SI NESCHIMBABIL!
Ăsta e un nonsens:))
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 17:47:40
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Oricum dacă judec strict după VT pe care-l admiri atât de mult, homosexualii ar trebui omorâți, că doar de aceea i-a omorât Dumnezeu pe locuitorii Sodomei (de aici și numele de sodomie sinonim cu homosexualitate). Iar eu văd că nici măcar nu consideri că ar fi un păcat, ce să mai vorbim de moarte. Deci te contrazici singur.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 18:11:52
Banned

Implicit

Citat:
Oricum dacă judec strict după VT pe care-l admiri atât de mult, homosexualii ar trebui omorâți, că doar de aceea i-a omorât Dumnezeu pe locuitorii Sodomei (de aici și numele de sodomie sinonim cu homosexualitate). Iar eu văd că nici măcar nu consideri că ar fi un păcat, ce să mai vorbim de moarte. Deci te contrazici singur.
Daca sentimentul homosexual capatat din nastere! ! ! este pacat atunci orice anormalitate , deformitate, handicap capatat din nastere adica dat de Dumnezeu, este un pacat si care conform citatului tau trebuie stirpit. Oare ai puterea sa realizezi acest lucru, tu si toti cei multi care sustin acestea ca afirmind aceste lucruri jignesti o multime de mamici care cresc asemenea copii incluzind pe cei care sunt nascuti gay? ( si cunosc acest lucru de la prima mina nu din auzitelea pe la nu stiu ce predici celebre)

Voi realizati cit de departe sunteti de Hristos jignind astfel semenii vostrii? voi cei care figurati in CATEGORIA I a lui nea gheron? sunteti acolo toti mot, fara nici un dubiu asupra convingerilor voastre de lemn?
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 20:16:56
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Daca sentimentul homosexual capatat din nastere! ! ! este pacat atunci orice anormalitate , deformitate, handicap capatat din nastere adica dat de Dumnezeu, este un pacat si care conform citatului tau trebuie stirpit. Oare ai puterea sa realizezi acest lucru, tu si toti cei multi care sustin acestea ca afirmind aceste lucruri jignesti o multime de mamici care cresc asemenea copii incluzind pe cei care sunt nascuti gay? ( si cunosc acest lucru de la prima mina nu din auzitelea pe la nu stiu ce predici celebre)

Voi realizati cit de departe sunteti de Hristos jignind astfel semenii vostrii? voi cei care figurati in CATEGORIA I a lui nea gheron? sunteti acolo toti mot, fara nici un dubiu asupra convingerilor voastre de lemn?
Eu doar am mers pe firul tău logic. N-am zis că trebuie omorâți, am zis că potrivit afirmației tale ar trebui omorâți.

(Doamne ferește să-i omorâm, trebuie să fim blânzi cu ei)
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 22:07:38
Banned

Implicit

Citat:

(Doamne ferește să-i omorâm, trebuie să fim blânzi cu ei)
Asa sa faci si cu copiii care se nasc batimani(gay in jamaikiana :) renunta la reactia reptiliana primordiala de a le da in cap si fii blinda si intelegatoare cu ei. Asa dovedesti ca esti om si nu animal.

Oamenii DIFERITI de noi trebuiesc tolerati ajutati si intelesi, nu stirpiti asa cum spune VT.

Asta inseamna gindire progresista. Asa vom ajunge o natie civilizata iesind din mlastina puturoasa in care ne aflam.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 16:41:02
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:

Oamenii DIFERITI de noi trebuiesc tolerati ajutati si intelesi, nu stirpiti asa cum spune VT.
Deci acum nu mai e bun VT?:))
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 17:48:12
Banned

Implicit

Citat:
Ăsta e un nonsens:))
:)))Asta se intimpla cind le scoti in mod rautacios din context.

deci in VT si NT.............si acum citeste...."Dumnezeu are doua feluri de a gindi, doua feluri de a vorbi, doua feluri de abordare a agresiunii si violentei"
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 17:55:43
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
:)))Asta se intimpla cind le scoti in mod rautacios din context.

deci in VT si NT.............si acum citeste...."Dumnezeu are doua feluri de a gindi, doua feluri de a vorbi, doua feluri de abordare a agresiunii si violentei"
Deci Dumnezeu e neschimbabil, dar își schimbă gândirea, vorba și abordarea agresiunii și a violenței. :))
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate fi Dumnezeu autorul direct al bolii si al suferintei omului? mariamargareta Secte si culte 151 15.01.2012 12:59:46
Fata lui Dumnezeu idealist Din Vechiul Testament 9 02.08.2010 17:10:04
Nerecunostinta fata de dumnezeu-aspru pedepsita annajanette Generalitati 0 27.07.2010 03:39:47
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 2 20.01.2007 23:51:39