![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca cei culti din strainatate au luat cunostinta de marile personalitati de origine romana. Acum ca mare masa din afara, nu stie decat de Dracula, nu trebuie sa ne ridice parul in cap. Daca cei din tara nu mai stiu de marile personalitati si nici nu se mai depune efort pentru promovarea lor, e nedrept sa avem mari pretentii in afara tarii. Dar e minunat si totodata trist sa auzi ca sunt cetateni straini care stiu mai multe lucruri bune despre Romania, decat stim noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai fiți așa pesimiști! Mulți străini au zis că România e o țară minunată!
|
|
||||
|
||||
![]()
minunata tara avem..e drept! dar tre sa faci abstarctie de mormanul de gunoaie din partea dreapta si sa privesti peisajul din stanga
cineva care tocmai a vizitat tara noastra: e frumos...ca si cum te-ai intoarce in timp.
|
|||
|
|||
![]()
cred ca cel mai mult se gandesc la tigani, hoti, violatori, criminali si apoi la Dracula, Hagi, Comaneci, Brancusi, Vuia ...
eu cand ma gandesc la Romania, ma gandesc la hoti, indiferenta, betie, saracie, rautate, lene, lacomie, muuuult snobism, muuuulta nepasare si muuulti hoti ... si apoi vad partea plina a paharului, ca exista oameni buni, cu inimi mari, care ajuta pe altii si sunt ajutati la randul lor, oameni cu har de la Dumnezeu, oameni vrednici, muncitori, darnici, iubitori de natura, tara noastra este extraordinar de frumoasa, pacat ca e locuita de romani.... avem atatea locuri frumoase de vizitat, dar unii dintre romanii nostri prefera strainataturile si asta si din cauza conditiilor pe care le avem, iar majoritatea stau acasa ca nu au bani cu ce pleca intr-o excursie ... macar pe Dumnezeu sa il pastram in suflete cat putem . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Ordine laicale" în România și în lume | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 3 | 03.11.2015 12:28:33 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
IPS Pimen despre cei care guverneaza Romania :"dumnezeul lor este banul!" | mihailt | Generalitati | 16 | 30.04.2010 16:24:18 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
|