![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu de acum nu mai esti religios, esti fanatic; la fel de periculos ca un suporter al lui Manchester.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ia spune-mi ai auzit de Onufrie cel Mare? Om drag, sunt singur, asta asa este si usor de observat... Dar te intreb, Sfantul Onufrie cel Mare era un fanatic religios? Pe ce loc este Ortodoxia in viata ta.. Este unul dintre multele sertare, pe langa fotbal si manchester? Ma tem ca te referi la fanatic in sensul de "cel care prea ia in serios viata religioasa.. adica nu mai "se distreaza" cu nimic altceva".. asta ar fi grav.. Imi amintesc ca erai un fel de ateu plictisit din postarile tale.. tu erai,nu? AAA, da, cu tine am vorbit.. Inchei subiectul.. este inutil.. e nevoie de rugaciune..Daca ati avea putina bunavointa fratilor.. Stiu ca e greu.. Dar Indrazniti sa cautati sincer si este imposibil sa nu ajungeti ortodocsi!
Doamne miluieste toate sufletele de pe acest forum! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea inteleg agitatia, e clar ca andrei are pareri proprii, e liber cugetator. Din acestia sunt multi, din pacate. Nefiind o marturisire ortodoxa, ar trebui sa ne ingrijoram la fel de mult ca pentru cei de alte religii de pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare pentru toti care ar trebui sa concluzioneze cele afirmate mai sus: Oare de ce numai noi ortodocsii folosim aceste frici ca "cineva cu halva", un mare bau-bau ne submineaza credinta si religia, pe cind ceilalti isi vad de treaba in domeniul iubirii aproapelui poruncita de Hristos, stind mereu cu bratele deschise si cu minecile suflecate? 2. Maicuta?..vrei sa zici Mama lui Hristos, daca este/a fost fecioara sau nu? De unde vrei sa stiu eu omule, sau tu? ca doar nu ai fost acolo, nu esti doctorul Mariei care o fi examinat-o la nastere sau dupa cind se ducea ca orice femeie la controalele ginecologice. Si chiar daca ar fi acum aici cu noi sau sa fi fost noi atunci cu ea, tot nu am fi stiut deoarece acest lucru este ceva intim, in caz ca nu stiai, si desi HRISTOS ne-a invitat sa-i pipaim ranile, ele erau intr-un loc unde se putea atinge corpul. Ca urmare Hristos, mintuitorul nostru 3este de acord sa nu credem ceva ce ni se impune de catre cei catine cu bita, si cu vorba aspra, cu tupeu, aroganta, si obligativitate agresiva si deseori violenta, cu injurii si calomnieri nesimtite si de-a dreptul obraznice. Dar, de fapt, la ce te poti astepta de la un fanatic, nu? Vrei sa-ti pastrezi jobul tau preferat de calugar sau preot, ce-oi fi tu acolo?...pai mai invata crestinismul adevarat, nu pe cel fanatic, din disperare. 3. Din nou, dovedeste-mi scripturistic ca Hristos a spus sa ne hranim cu singele lui(singe-singe, nu vin) si cu carnea lui( nu piine) si ca nu este un simbol...ca ar fi fugit Apostolii care incotro,..cu siguranta!...ca ei de comemorarea pomenirea mortilor au auzit dar de vampirism nu! asta cu siguranta!..doar asa intelge un crestin adevarat Impartasania...ca mincam si bem de la Hristos!(asa cum ar intelege copiii)...nici nu are rost sa mai comentam ca ar fi complet aiurea 4. Da, sunt multe pasaje adaugate din diverse motive. Se observa usor din contradictiile create cu ceea ce spune Hristos. Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 18:59:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne miluietse-ne si nu ne lasa pe noi! indreapta mintile noastre pe calea Adevarului Tau! AMIN! Last edited by GheronIosifIsihastul; 08.12.2010 at 19:08:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Si cu mama ta dai dovada de aceasi agresivitate asa cum o faci cu userii de pe forum?Atunci chiar e trist...si ingrijorator.
Ti-am spus mai demult ca ceea ce uram in ceilalti este ceea ce uram in noi insine... Acuzi pe altii de viclenie si falsitate,timp in care,in numele rugaciunii si iubirii pentru un frate al tau deschizi un topic pe care sa il poti incolti si sa instingi impotriva lui,de fapt.Oare asta nu se numeste tot viclenie Gheron? Ce faci tu pe acest topic se cheama atac la persoana si din cate imi aduc aminte este interzis asa ceva pe forum! Este dreptul fiecaruia sa gandeasca ce doreste,iar a fi crestin nu inseamna sa ai ochelari de cal,sa nu iti pui intrebari,sa nu cauti raspunsuri,Dumnezeu a dat omului libertatea de alegere,in marea Sa iubire,insa multora le este greu sa inteleaga asta si sa isi respecte semenii. Eu nu am de ce sa ii iau apararea lui Andrei,nu facem parte din nici o conspiratie cladita impotriva ta si chiar nu ii impartasesc toate opiniile,insa il respect pentru libertatea in gandire si faptul ca are curajul sa se exprime deschis,iar din cate imi aduc aminte acesta este dreptul fiecarui cetatean liber. Descarcarile tale de furie oarba sunt departe de a avea vreo legatura cu crestinismul,ci mai degraba cu niste probleme personale de ordin interior,iar acolo in adancul sufletului tau stii asta... Sper ca adminul sa sesiseze acest topic si sa il stearga,pentru ca macar acum in post avem nevoie de liniste si rugaciune. Dumnezeu sa iti lumineze sufletul si mintea!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da nu iti e rusine? Ce rugaciune ? La Maica Domnului? Cum i te adresezi mai tu Maicii Curatiei dupa ce l-ai aparat pe cel care o huleste? nu ti-e rusine??? barem evita zona asta ca pun lanterna pe ochii tai vicleni imediat, nu te-ai invatat minte? Voi care propovaduiti ca Maica Domnului nu este pururea Fecioara, ca Mantuitorul Hristos nu e Dumnezeu, ca Sfanta Impartasanie nu e Trupul si Sangele Domnului, ca Sfanta Scriptura nu e scrisa de Duhul Sfant, vreti liniste si pace ca sa puteti sa injectati otrava in suflete asa in tacere? eu stiu ca voi ca tantarul care te ciupeste mai intai lasati o zeama anestezica si bietele suflete cu care vorbiti chiar va si indragesc.. ca asa e pacatul.. frumos si placut la vedere.. dar provoaca tulburare si apoi moarte! Acum, Da! In post va starpim! Pe cat se poate! Cei sinceri vor stii sa discearna fiii carui duh sunteti , dupa ce v-am pus in aceasta lumina.. cum vin mustele la .k...t, asa v-ati strans toti ereticii peste faclia asta de a-m pus-o eu aici si nu va da pace.. incercati cu viclenie ca sa o stingeti ca va vadeste!Va tot apropiati cu diferite "bune intentii" Va DERANJEAZA!!! In Numele lui Hristos eu pacatosul si amaratul va vadesc macar si un suflet de reusesc sa previn deajuns imi este! Vorba Parintelui Amfilochie ,ce voi zice eu altminteri cand voi fi intrebat"de ce ai tacut?" iaca ! Nu tac! strig in gura mare LUPIII!!! Dusmanii Bisericii si ai ADEVARULUI!! iata-I! uitati-i!! Viclenii lupi, imbracati in haine de oi, care se ascund dupa parute "bune si crestinesti "intentii ,ca sa propovaduiasca razvratirea impotriva Bisericii si ca sa-mi rastalmaceasca mie vorbele cu viclenie , celui care vorbesc drept si cinstit in numele credintei ce am primit-o si pe care o pazesc ,ca altceva pe lumea asta nu am decat pe ea,de altceva nu-mi pasa si Dumnezeu imi este martor ca nu am nimic cu pacatosul ci am cu ereticul si cu erezia lui! Asa am fost invatat de Sfintii Parinti si am infiintat acest thread in ziua Sfantului Ierarh Nicolae ca sa amintesc tuturor aceasta si ca sa-i indemn la marturisire si la paza dreptei credinte! Ca asa cum am spus, alta avere nu am decat sufletul si dreapta credinta ceea ce voi ucideti prin ereziile voastre.. Dumnezeu sa va ierte si sa va indrepte prin pocainta la Ascultarea fata de Biserica si de Adevarul ei intreg si nezdruncinat! Last edited by GheronIosifIsihastul; 08.12.2010 at 21:01:58. |
|
|||
|
|||
![]()
zicea parintele arsenie boca, ca unii vor intra cu biblia in mana in iad!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Luati exemplu de cum se vorbeste cu o domnisoara ;p (deduc ca e domnisoara din conversatie).
|
|
||||
|
||||
![]()
prea multa isihie, in lipsa argumentele se mai recurge si la argumente de genul acesta
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|