Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2010, 18:15:33
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
Hai sictir! Mai cate forme luati voi ceata luipitigoi.. "sa intelegem" in numele cui vorbesti tu omule? Eu iau apararea bisericii si-i resping pe cei care o hulesc si pe cei care-i sustin pe cei care o hulesc. Punct! Dumnezeu sa te ierte ca sa simte de la o posta viclenia din cuvintele tale..
You sir, are a strange man.

Tu de acum nu mai esti religios, esti fanatic; la fel de periculos ca un suporter al lui Manchester..
Vechi 08.12.2010, 18:28:34
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Ia spune-mi ai auzit de Onufrie cel Mare? Om drag, sunt singur, asta asa este si usor de observat... Dar te intreb, Sfantul Onufrie cel Mare era un fanatic religios? Pe ce loc este Ortodoxia in viata ta.. Este unul dintre multele sertare, pe langa fotbal si manchester? Ma tem ca te referi la fanatic in sensul de "cel care prea ia in serios viata religioasa.. adica nu mai "se distreaza" cu nimic altceva".. asta ar fi grav.. Imi amintesc ca erai un fel de ateu plictisit din postarile tale.. tu erai,nu? AAA, da, cu tine am vorbit.. Inchei subiectul.. este inutil.. e nevoie de rugaciune..Daca ati avea putina bunavointa fratilor.. Stiu ca e greu.. Dar Indrazniti sa cautati sincer si este imposibil sa nu ajungeti ortodocsi!
Doamne miluieste toate sufletele de pe acest forum!
Vechi 08.12.2010, 18:33:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Nu prea inteleg agitatia, e clar ca andrei are pareri proprii, e liber cugetator. Din acestia sunt multi, din pacate. Nefiind o marturisire ortodoxa, ar trebui sa ne ingrijoram la fel de mult ca pentru cei de alte religii de pe forum.
Vechi 08.12.2010, 18:53:55
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
1. Pai de asta se numesc mai lupi imbracati in haine de oi! pai si-ar da toti seama imediat daca ar veni cu oferta pe fata..

2. Sa zica! Este Maicuta Domnului Fecioara? Este Hristos Dumnezeu adevarata din Dumnezeu adevarat? Se cinstesc sfintele Moaste?

3. Este Sfanta Impartasanie Trupul si Samngele Domnului sau este doar o "comemorare"? ia intreaba-l, spune-i Andrei ca omul asta a coborat acum din luna!

4. Ca Pavel a spus ca de vine altul sa ne invete altfel decat ce am primit sa fie anatema! AAA stiu! E un pasaj adaugat de "ei"! !
1. Nu-i adevarat. Faptul ca eu ca ortodox, in lumina civilizatiei, a intelegerii si a cunoasterii prin educatia laica de care ne bucuram in ziua de astazi, vreau sa inteleg mai bine ce-i adevarat(si sunt multe si folositoare) si ce este mit si adaugat in prealabil pentru a manipula cu josnicie tipic evreiasca popoarele este dreptul meu de om garantat de Dumnezeu, nu-i mistocareala a lupilor in blana de oaie si alte analogii prostesti, arhaice si debile-fanatice de genul asta.
Intrebare pentru toti care ar trebui sa concluzioneze cele afirmate mai sus:
Oare de ce numai noi ortodocsii folosim aceste frici ca "cineva cu halva", un mare bau-bau ne submineaza credinta si religia, pe cind ceilalti isi vad de treaba in domeniul iubirii aproapelui poruncita de Hristos, stind mereu cu bratele deschise si cu minecile suflecate?

2. Maicuta?..vrei sa zici Mama lui Hristos, daca este/a fost fecioara sau nu? De unde vrei sa stiu eu omule, sau tu? ca doar nu ai fost acolo, nu esti doctorul Mariei care o fi examinat-o la nastere sau dupa cind se ducea ca orice femeie la controalele ginecologice.

Si chiar daca ar fi acum aici cu noi sau sa fi fost noi atunci cu ea, tot nu am fi stiut deoarece acest lucru este ceva intim, in caz ca nu stiai, si desi HRISTOS ne-a invitat sa-i pipaim ranile, ele erau intr-un loc unde se putea atinge corpul.
Ca urmare Hristos, mintuitorul nostru 3este de acord sa nu credem ceva ce ni se impune de catre cei catine cu bita, si cu vorba aspra, cu tupeu, aroganta, si obligativitate agresiva si deseori violenta, cu injurii si calomnieri nesimtite si de-a dreptul obraznice. Dar, de fapt, la ce te poti astepta de la un fanatic, nu?
Vrei sa-ti pastrezi jobul tau preferat de calugar sau preot, ce-oi fi tu acolo?...pai mai invata crestinismul adevarat, nu pe cel fanatic, din disperare.

3. Din nou, dovedeste-mi scripturistic ca Hristos a spus sa ne hranim cu singele lui(singe-singe, nu vin) si cu carnea lui( nu piine) si ca nu este un simbol...ca ar fi fugit Apostolii care incotro,..cu siguranta!...ca ei de comemorarea pomenirea mortilor au auzit dar de vampirism nu! asta cu siguranta!..doar asa intelge un crestin adevarat Impartasania...ca mincam si bem de la Hristos!(asa cum ar intelege copiii)...nici nu are rost sa mai comentam ca ar fi complet aiurea

4. Da, sunt multe pasaje adaugate din diverse motive. Se observa usor din contradictiile create cu ceea ce spune Hristos.

Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 18:59:50.
Vechi 08.12.2010, 19:04:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu prea inteleg agitatia, e clar ca andrei are pareri proprii, e liber cugetator. Din acestia sunt multi, din pacate. Nefiind o marturisire ortodoxa, ar trebui sa ne ingrijoram la fel de mult ca pentru cei de alte religii de pe forum.
Catalin, acum intelegi agitatia? M-a scutit Andrei de un efort si a spus singur! El vorbeste vezi Doamne, ca "ortodox" nu ca liber cugetator! Intelegi? asta este erezia cea mai periculoasa.. ca e virusul inlauntru..in staul.. Desigur daca zicea acolo protestant, nu-mi pasa! Dar eu l-am citit stand de vorba cu oamenii cu biete suflete care nu prea cunosc si stim cu totii ce tentante sunt ofertele astea ale diavolului care par mereu indrepatatite.. vorbeste de pumnul din gura si oamenii care nu prea merg la Biserica zic ca da! Mama mea a mers 10 ani la Biserica si tot ceva in genul lui cugeta.. daca am lua atitudine cu aceste focare de erezie, multe rele le-am preveni.. Eu traiesc si am sub nas zilnic roadele ereziei.. Este teribila si ramificatiille ei ne afecteaza pe toti.. Dar ma cutremur totusi de cata moleseala si delasare este printre noi.. Stii ce zice in Sfanta Scriptura, am uitat unde.. ca pentru ca nu au vrut sa primeasca invatatura cea dreapta le-a dat Dumnezeu una falsa ca sa cada prada ei..ca nu au iubit Adevarul ci au iubit minciuna.. Adevarul nu L-au primit c minciuna au primit-o! Asa si noi..Nimeni nu-l condamna pe Andrei ,toti ii primesc hulele ca cea de mai sus, in schimb, ma critica pe mine, care apar Adevarul Apostolic si Credinta noastra stramoseasca Ortodoxa! este plin ,am observat din reactiile care au fost, sunt mai multi eretici decat ortodocsi.. o sa vedeti ,ca am infiintat un thread ca sa vedem asta si poate asa ne-om mai dezmetici.. asta reflecata cu alte cuvinte starea inimilor si a credintei noastre.. ca nu se mai nasc sfinti din Biserica ci numai eretici.. Eu nu sunt sfant, evident, de unde si durerea ca nu mai are cine sa apere Adevarul.. A ajuns unul ca mine sa lupte !si inca singur.. este teribil de trist..
Doamne miluietse-ne si nu ne lasa pe noi! indreapta mintile noastre pe calea Adevarului Tau! AMIN!

Last edited by GheronIosifIsihastul; 08.12.2010 at 19:08:22.
Vechi 08.12.2010, 20:31:32
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Si cu mama ta dai dovada de aceasi agresivitate asa cum o faci cu userii de pe forum?Atunci chiar e trist...si ingrijorator.
Ti-am spus mai demult ca ceea ce uram in ceilalti este ceea ce uram in noi insine...
Acuzi pe altii de viclenie si falsitate,timp in care,in numele rugaciunii si iubirii pentru un frate al tau deschizi un topic pe care sa il poti incolti si sa instingi impotriva lui,de fapt.Oare asta nu se numeste tot viclenie Gheron?
Ce faci tu pe acest topic se cheama atac la persoana si din cate imi aduc aminte este interzis asa ceva pe forum!
Este dreptul fiecaruia sa gandeasca ce doreste,iar a fi crestin nu inseamna sa ai ochelari de cal,sa nu iti pui intrebari,sa nu cauti raspunsuri,Dumnezeu a dat omului libertatea de alegere,in marea Sa iubire,insa multora le este greu sa inteleaga asta si sa isi respecte semenii.
Eu nu am de ce sa ii iau apararea lui Andrei,nu facem parte din nici o conspiratie cladita impotriva ta si chiar nu ii impartasesc toate opiniile,insa il respect pentru libertatea in gandire si faptul ca are curajul sa se exprime deschis,iar din cate imi aduc aminte acesta este dreptul fiecarui cetatean liber.
Descarcarile tale de furie oarba sunt departe de a avea vreo legatura cu crestinismul,ci mai degraba cu niste probleme personale de ordin interior,iar acolo in adancul sufletului tau stii asta...
Sper ca adminul sa sesiseze acest topic si sa il stearga,pentru ca macar acum in post avem nevoie de liniste si rugaciune.
Dumnezeu sa iti lumineze sufletul si mintea!
Vechi 08.12.2010, 20:59:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Si cu mama ta dai dovada de aceasi agresivitate asa cum o faci cu userii de pe forum?Atunci chiar e trist...si ingrijorator.
Ti-am spus mai demult ca ceea ce uram in ceilalti este ceea ce uram in noi insine...
Acuzi pe altii de viclenie si falsitate,timp in care,in numele rugaciunii si iubirii pentru un frate al tau deschizi un topic pe care sa il poti incolti si sa instingi impotriva lui,de fapt.Oare asta nu se numeste tot viclenie Gheron?
Ce faci tu pe acest topic se cheama atac la persoana si din cate imi aduc aminte este interzis asa ceva pe forum!
Este dreptul fiecaruia sa gandeasca ce doreste,iar a fi crestin nu inseamna sa ai ochelari de cal,sa nu iti pui intrebari,sa nu cauti raspunsuri,Dumnezeu a dat omului libertatea de alegere,in marea Sa iubire,insa multora le este greu sa inteleaga asta si sa isi respecte semenii.
Eu nu am de ce sa ii iau apararea lui Andrei,nu facem parte din nici o conspiratie cladita impotriva ta si chiar nu ii impartasesc toate opiniile,insa il respect pentru libertatea in gandire si faptul ca are curajul sa se exprime deschis,iar din cate imi aduc aminte acesta este dreptul fiecarui cetatean liber.
Descarcarile tale de furie oarba sunt departe de a avea vreo legatura cu crestinismul,ci mai degraba cu niste probleme personale de ordin interior,iar acolo in adancul sufletului tau stii asta...
Sper ca adminul sa sesiseze acest topic si sa il stearga,pentru ca macar acum in post avem nevoie de liniste si rugaciune.
Dumnezeu sa iti lumineze sufletul si mintea!
sictir pitigoi.. tu esti mai periculoasa bag de seama si decat andrei.. heaven.. du-te te rog in padure si plimba -te cu lupii pe acolo "crestina ortodoxa" .. asa pentru "respectul" tau fata de "libertatea de gandire " cum ai numit-o aparandu-l pe andrei.. pe care da l-am incoltit si-i trag masca de pe fata cum fac si cu tine! Nu va mai numiti ortodocsi, nu mai improscati ortodocsii cu ereziile voastre si nu am nimic cu voi.. v-am spus, in padure, acolo stati.. Da cata vreme va vad prin staul am sa tip LUPII PANA CAND OI AMUTI!!! CAT ma tine Dumnezeu ! Asa ca HAI SICTIR!! Tu ai nevoie de liniste sa iti plasezi veninul lupesc?
da nu iti e rusine? Ce rugaciune ? La Maica Domnului? Cum i te adresezi mai tu Maicii Curatiei dupa ce l-ai aparat pe cel care o huleste? nu ti-e rusine??? barem evita zona asta ca pun lanterna pe ochii tai vicleni imediat, nu te-ai invatat minte? Voi care propovaduiti ca Maica Domnului nu este pururea Fecioara, ca Mantuitorul Hristos nu e Dumnezeu, ca Sfanta Impartasanie nu e Trupul si Sangele Domnului, ca Sfanta Scriptura nu e scrisa de Duhul Sfant, vreti liniste si pace ca sa puteti sa injectati otrava in suflete asa in tacere? eu stiu ca voi ca tantarul care te ciupeste mai intai lasati o zeama anestezica si bietele suflete cu care vorbiti chiar va si indragesc.. ca asa e pacatul.. frumos si placut la vedere.. dar provoaca tulburare si apoi moarte! Acum, Da! In post va starpim! Pe cat se poate! Cei sinceri vor stii sa discearna fiii carui duh sunteti , dupa ce v-am pus in aceasta lumina.. cum vin mustele la .k...t, asa v-ati strans toti ereticii peste faclia asta de a-m pus-o eu aici si nu va da pace.. incercati cu viclenie ca sa o stingeti ca va vadeste!Va tot apropiati cu diferite "bune intentii" Va DERANJEAZA!!! In Numele lui Hristos eu pacatosul si amaratul va vadesc macar si un suflet de reusesc sa previn deajuns imi este!
Vorba Parintelui Amfilochie ,ce voi zice eu altminteri cand voi fi intrebat"de ce ai tacut?" iaca ! Nu tac! strig in gura mare LUPIII!!! Dusmanii Bisericii si ai ADEVARULUI!! iata-I! uitati-i!! Viclenii lupi, imbracati in haine de oi, care se ascund dupa parute "bune si crestinesti "intentii ,ca sa propovaduiasca razvratirea impotriva Bisericii si ca sa-mi rastalmaceasca mie vorbele cu viclenie , celui care vorbesc drept si cinstit in numele credintei ce am primit-o si pe care o pazesc ,ca altceva pe lumea asta nu am decat pe ea,de altceva nu-mi pasa si Dumnezeu imi este martor ca nu am nimic cu pacatosul ci am cu ereticul si cu erezia lui! Asa am fost invatat de Sfintii Parinti si am infiintat acest thread in ziua Sfantului Ierarh Nicolae ca sa amintesc tuturor aceasta si ca sa-i indemn la marturisire si la paza dreptei credinte! Ca asa cum am spus, alta avere nu am decat sufletul si dreapta credinta ceea ce voi ucideti prin ereziile voastre..
Dumnezeu sa va ierte si sa va indrepte prin pocainta la Ascultarea fata de Biserica si de Adevarul ei intreg si nezdruncinat!

Last edited by GheronIosifIsihastul; 08.12.2010 at 21:01:58.
Vechi 08.12.2010, 21:21:27
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

zicea parintele arsenie boca, ca unii vor intra cu biblia in mana in iad!!!
Vechi 08.12.2010, 21:21:36
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
sictir pitigoi.. tu esti mai periculoasa bag de seama si decat andrei.. heaven..
Luati exemplu de cum se vorbeste cu o domnisoara ;p (deduc ca e domnisoara din conversatie).
Vechi 08.12.2010, 21:27:24
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Luati exemplu de cum se vorbeste cu o domnisoara ;p (deduc ca e domnisoara din conversatie).
prea multa isihie, in lipsa argumentele se mai recurge si la argumente de genul acesta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09