![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Mos Nicolae de Dragos Ionescu
Azi noapte mi-a batut la poarta Un mos cocosat de ganduri si spate Cu ochi inlacrimati... L-am recunoscut Era Mos Nicolae Venit din indepartata-mi copilarie. |
|
||||
|
||||
![]()
Dragă Moș forum, te rog să-i dai o nuleiușă lui Culai , să-l faci cu adevărat Om bunicel , nu numai învățăcel , căci mi-a amorțit mâna cu pușca monitorizării lui , și nu numai ! Mulțumesc din suflet , Moș Forum , pentru ajutorul tău !
|
|||
|
|||
![]()
Re : Mosul Ratacit!
..........................Culai Roman Impovarat de ganduri si nevoi Revin pe unde las cate un semn... Nici nu mai stiu cum sa va-ndemn Cand vad cam ce ganditi unii din voi !? Nu v-amagiti c-aveti solutii STAS, Si cu atat mai greu sa le impuneti Priviti la cer si-o rugaciune spuneti ; E singura speranta ce-a ramas ! Doar bunul Dumnezeu ne-ar mai salva Aceasta tara plina de minciuna ! Tot ce-a fost bun s-a-mbolnavit de ciuma Si o minune-ar mai schimba ceva ! Ne-am indosariat si ne-am vanat Si-am impuscat si-n ziua de Craciun ! De ce-asteptam mereu un lucru bun Cand noi n-am inteles ce-i un pacat ? Cine-ar plati tot raul ce ne-apasa ? Noi vrem mereu-mereu cate ceva... De nu iubesti, nimic nu poti avea ! De n-ai sa ierti, nu esti stapan acasa ! Sa nu imi luati de rau tot ce v-am spus ; Si-mi cer ieratre daca v-am ranit ! Poate nu-i o-ntamplare c-am venit V-am spus si eu trei vorbe si m-am dus!... **************************** "Oameni ca noi", "oameni ca voi"... Eu nu gasesc nici o deosebire Suntem un neam cu toti, si-o fire Cu-aceleasi ganduri triste si nevoi ! Nu-s suparat pe nimeni, sincer spun ! Doar incurcat un pic si necajit Ca pan’acum nimeni nu s-a gasit Sa faca-n tara asta ceva bun! Ma zbat intr-o parere si incerc Sa promovez o unica gandire De vom ierta si-om darui iubire Ne-om dezrobi si vom iesi din cerc. Sunt 20 de ani de ura ; Se-ntorc soldatii in mormant ! Mai este oare-n noi un lucru sfant ? Avem masuri, dar nu avem masura !! Pe cine sa iubeasca Dumnezeu ? Suntem bolnavi, nu are ce alege ! Cu legi facem mereu fara-de-lege Si niciodata nu-L chemam la greu ! Poate-s naiv, eu stiu ? Si da si nu. Dar cred ca-i tot ce ne-a ramas acum : Sa ne unim "cei cu cuvantul bun" Sa spunem : Doamne, fa dreptate, Tu !! |
|
||||
|
||||
![]()
Cu toate "pilele" tale / Nuleiușa îți va fi pe spinare / Căci nu mai ai scăpare . Moș f....m !
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani la toti care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicole sa va aveti multe bucurii sanatate si Sf Nicolae sa fie in ajutor cind va este greu.
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Nicolae | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 13 | 18.06.2017 09:16:44 |
Nicolae Steinhardt | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.06.2012 19:31:57 |
Nicolae Steinhardt | Grigorcea | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 12.07.2011 20:33:20 |
Sfântul Nicolae + | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 18 | 07.12.2009 22:58:59 |
|