![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

sincer????imi plac ,dar ultima.....nu prea ....parca Domnul nostru Iisus Hristos e incruntat si inversunat de ceva......iertare ....eu asa o percep......as fi vrut sa-i vad privirea calda si binevoitoare pe care stiu ca o are asupra noastra a pacatosilor............

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Am si eu cateva icoane ,sunt pictate de mine in tempera cu emulsie de ou,poate le vede cineva ,dar nu stiu sa le postez

Last edited by ambitioasa; 28.03.2011 at 22:28:54.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

[quote=ambitioasa;350824]Am si eu cateva icoane ,sunt pictate de mine in tempera cu emulsie de ou,poate le vede cineva ,dar nu stiu sa le postez[/QUOTsalut 

salut , daca vrei sa atasezi ceva pe un mesaj trebuie sa dai in partea de jos la ''Administrare atasamente '' apoi '' choose file'' alegi imaginea apoi dai ''incarca'' , 

"Daca Hristos n-a inviat, zadarnica este atunci propovaduirea noastra, zadarnica si credinta voastra" (I Corint. XV, 14)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Userul valentin.viliga m-a lamurit cel putin cu Erminia picturii bizantine alui Dionisie de Furma.

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 16:25:18 | 
| Dati-mi un sfat, va rog | Ana_Maria | Generalitati | 97 | 23.06.2011 12:32:44 | 
| Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 09.02.2009 00:00:49 | 
| Va rog dati-mi un raspuns! | Andreea01 | Nunta | 1 | 01.03.2008 18:55:25 | 
| Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 16.12.2006 00:26:26 | 
| 
 |