Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2010, 18:33:40
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Cred ca adevaratul scop al zilelor noastre e sa mai iesim de pe situri si din casa,si sa daruim o strangere de mana,o privire reala,o ciocolata macar,unui copil.
Sa nu cumva sa ne consumam acel surplus de energie a daruirii pe vreun site,si sa nu tanjim la adevarata noastra eliberare de lenea atotstapanitoare,si anume iesirea din cochilia noastra egoista.
Iar o sa apara cristi sa ma intrebe daca fac toate acestea cate le zic.Nu ,nu le fac.Dar spre acestea tind, si sprea acestea trebuie sa tindem : Spre o daruire reala catre batrani,orfani,saraci,de care e plina lumea ,de dincolo de usa metalica.
Mi-ar place ca aceasta forma de a face milostenie,sa fie cumva institutionalizata,si sa ne faciliteze crearea de punti,in aceasta lume in care ne sunt schilodite toate aspiratiile.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 07:17:08
mirelat
Guest

Exclamation pentru admin

Propun sa se mute topicul la rubrica de Umanitare, sa nu se piarda in noianul de generalitati.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2010, 10:33:06
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Propun sa se mute topicul la rubrica de Umanitare, sa nu se piarda in noianul de generalitati.
Mai bine sa nu-l mute, ca la Generalitati citesc mult mai multi ochi... :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2010, 07:40:39
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cred ca adevaratul scop al zilelor noastre e sa mai iesim de pe situri si din casa,si sa daruim o strangere de mana,o privire reala,o ciocolata macar,unui copil.
Sa nu cumva sa ne consumam acel surplus de energie a daruirii pe vreun site,.
nu cred ca este nici un pericol, fiecare lucru are menirea lui.
apropo, copiii sofisticati de azi, cei din familiile mai cu dare de mana, nu prea mai simt nimic la vederea unei simple ciocolate, sa nu mai zic o strangere de mana... poate doar intalnirea cu copii in adevarata nevoie i-ar misca cumva si pe ei.
Deci Madalin, cand/ daca pui pe picioare proiectul tau, sa ne anunti si pe noi sa-ti facem o vizita pe site si sa fie cu folos.
Reply With Quote
Vechi 23.12.2010, 23:55:01
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
nu cred ca este nici un pericol, fiecare lucru are menirea lui.
apropo, copiii sofisticati de azi, cei din familiile mai cu dare de mana, nu prea mai simt nimic la vederea unei simple ciocolate, sa nu mai zic o strangere de mana... poate doar intalnirea cu copii in adevarata nevoie i-ar misca cumva si pe ei.
Deci Madalin, cand/ daca pui pe picioare proiectul tau, sa ne anunti si pe noi sa-ti facem o vizita pe site si sa fie cu folos.
Pana nu o sa vad ce iese,sunt sceptic la 'activitatea' pe net. Caci cu tastatura greu se castiga mantuirea.Rezultatele o sa vorbeasca.Informatii avem peste tot.Mai trebuie doar actiune concreta ,cineva care in ffinal chiar sa mearga la acei copii.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan petale Umanitare 1 02.12.2011 21:01:41
Patriarhul ecumenic daruieste un coran andrei_im Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 18 09.02.2010 12:21:12
Un crestin daruieste unui copil mara2008 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.11.2009 20:11:26